• Bańka Autor: ~lolo12 [188.146.65.*]
    Do tych wszystkich którzy bredzą że kapitalizacja jest niska. Gdyby taką gierkę jak to cukierowo tworzyli co tydzień to się zgodzę, że kapitalizacja była by niska ale to co oni odwalają HAHAHA Typowa spółka która tylko akcje potrafi wypuszczać a kasa z emisji znika bez śladu hahaha. Spójrzcie na kapitalizację Jujubee Farm 51 firmy które mają duże premiery w tym roku prawdziwych gier, które wymagają rzeczywistych nakładów. A to całe cukierowo to produkcja którą kilku programistów nudząc się jest w stanie w kilka wekeendów zrobić. Tak takich gier są tysiące ponieważ aby je napisać nie trzeba praktycznie żadnych nakładów. Jeśli patrzymy racjonalnie to przy kapitalizacji tutaj 40mln CDP powinien już mieć ze 40mld HAHAHA.
  • Re: Bańka Autor: ~hahaha [83.24.5.*]
    idz kupować i3d ode mnie na gorce:P tutaj tez kupisz ode mnie za 70 gr akcje ktore weme po 30. bedziesz wcinal jak jelonek
  • Re: Bańka Autor: ~lolo12 [188.146.65.*]
    Nigdy dzieciaczku nie wezmę bańki wycenionej już teraz na 40mln. I3D to też balon ale ma jeszcze olbrzymi potencjał do łapania leszczy. Zrobię tam 200% i opchne takim jak ty hahaha.
  • Re: Bańka Autor: ~hhahaha [83.24.5.*]
    czyli wziales na gorce :PP niech sprawdze chwila. ojoj ja mam tam srednia 57gr :P a Ty leszczyku hahahahahahaha
    Srednią 0,57 to ty masz tutaj. I lepiej sprzedaj bo już 0,57 nie zobaczysz HAHAHA
  • Re: Bańka Autor: ~hahaha [83.24.5.*]
    czy Ty wogole cytasz i przyjmujesz do wiadomosci co sie do Ciebie mowi czy pleciesz tylko tak jak robisz tu od tygodnia. poszperaj sobie na forum ze pisalem ze nastawiam sie na 50 gr przy kursie 1,4 a pozniej napisalem ze ustawiam sie jednak nizej na 46gr i tak tez zrobilem-masz na forum potwierdzenie moih slow a Ty i tak bedziesz paplal swoje po kilka postow na rz najlepiej.Juz nie raz widzialem taka reakcje na umoczenie masz pretensje o wszystkich o wszystko a przy okazji pleciesz farmazony i sie kompromitujesz-ciekawe gdzie bedziesz jak i3d tapnie bo z at to nie wyglada dobrze nie??? to byla mega sztuczna podbitka ale nie ogarniasz tego.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.24.5.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Zaraz ci puszczą następną emisje i opchniesz po 0,1 hahaha
[x]
MGAMES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.