• staporkow Autor: ~edi [31.42.23.*]
    nacjonale nederlande  w staporkowie
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.146.8.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: staporkow Autor: ~hitler [188.146.0.*]
    Ustawiają sobie zlecenia kupna i sprzedaży między sobą i idiotów robią z ludzi ciekawe jak długo
  • Re: staporkow Autor: ~hitler [188.146.24.*]
    Gdzie jest Ghost gdzie jest WN gdzie jest Klakier pewnie siedzą pod miotla szczury
  • Re: staporkow Autor: ~cudak [87.239.222.*]
    Widzieliście uchwały? Szykuje się 2 mln akcji po 3 zlote !!! LOL
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.146.131.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: staporkow Autor: ~ghost [46.25.189.*]
    Ano jestem,tylko tych babrochów, co tu wypisujecie,czytać się nie da.Myślałem,że mam do czynienia z silnymi ludźmi,a okazuje się,że otacza mnie watacha nieudaczników :D
    Nie ma nic gorszego,niż wylewanie prywatnych rozterek na publicznym forum.Przeczkole normalnie....
    Spełnia się zasada,mądry siedzi cicho,a forum..
    należy do Was.
    Hihihitler,też jesteś wielonikowcem?na briju piszesz jako rozwielitka,hihihi
    Jesteś zwykłym skoczkiem,trać na prowizjach,raz,dwa razy Ci się uda,a za trzecia razem w plecy,czyli w sumie prawie to samo co klakier.pasujecie do siebie,jak Bolek i Lolek.
    pozdrawiam szczególnie sprzedających
  • Re: staporkow Autor: ~kocioł [89.67.109.*]
    Od kilku tygodni grupa szczyli obżydzała spółkę, a w tym czasie ktoś kupował a kurs nie był w stanie wybić nowego dołka. Teraz do spółki wchodzi Rafał Mania wkładjąc własne pieniądze. Czy myślicie że człowiek znany z Eureko, Supernova, Creditanstalt itd. wchodzi tu aby zarobić na waciki po +10%?

Po zamknięciu emisji cel --> 11 zł. Obecnie stabilnie w ok. 5.
  • Re: staporkow Autor: ~hitler [188.146.128.*]
    Posłuchaj lolku tys jest chory skupowal akcje kto się pytam sami wystawiają zlecenia kupna i sprzedaży i biorą od siebie ale skup bo pekne że śmiechu
  • Re: staporkow Autor: ~hitler [188.146.128.*]
    Wielonikowcem to jesteś ty lolku kiedy tu bedzie 30 bo po tyle nabrales siedz tu i zarabiaj dalej bzdecie
  • Re: staporkow Autor: ~ghostunio [90.174.2.*]
    :D
    Nie mam nic do dodania.Właśnie zapracowałeś sobie na zasłużonego ignora.Ode mnie już się niczego więcej nie dowiesz :#
    Nadaje na zupełności innej "częstotkliwości".Pozwól,że zakończę w twoim stylu...
    A zapytam się... jaki jest sęs pisać o pąpie z totalnym ignorantem?
    Ta ta....maślaku :D
  • Re: staporkow Autor: ~ghostunio [90.174.2.*]
    Nadajemy na zupełnie innej częstotliwości.
[x]
STAPORKOW 0,00% 3,12 2025-09-19 15:31:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.