Doszłam do wniosku że szkoda tutaj mrozić kasę i wyszłam że strata i to dość spora. Ale polimex dał mi już zwrot tego co zainwestowałam tutaj ok rok temu. Zrobiłam na polimku jedno kółeczko i czekam na drugie. Na polimexie przynajmniej potężne obroty i się coś dzieje wy dalej czekajcie tutaj na cud przez kolejne miesiące. ..... powodzenia
Polimex jest po korekcie. Najbliższe sesje to wzrosty bo będą infa co będą ciągnąć kurs w górę. A wy siedźcie tutaj i czekajcie dalej na coś co się nie wydarzy
Dnia 2017-03-12 o godz. 18:42 ~Xyz napisał(a): > Polimex jest po korekcie. Najbliższe sesje to wzrosty bo będą infa co będą ciągnąć kurs w górę. A wy siedźcie tutaj i czekajcie dalej na coś co się nie wydarzy
Hahha korekty, ubranka rozdają. To po co tu zaglądasz i naganiasz zamiast obkupić sie w miliony akcji bo będa infa. Ja tgo napuchniętego balona już wywaliłem takim co liczę że to jeszcze wyżej półjdzie to się przelicza.
Żebyście nie tracili czasu tutaj bo tu się nic nie dzieje. Żadnych perspektyw na to że wzrośnie i tkwicie tutaj dalej.... uwięzieni na miesiące myśląc że odbije i da zarobić.
Dnia 2017-03-12 o godz. 20:54 ~Xyz napisał(a): > Żebyście nie tracili czasu tutaj bo tu się nic nie dzieje. Żadnych perspektyw na to że wzrośnie i tkwicie tutaj dalej.... uwięzieni na miesiące myśląc że odbije i da zarobić.
Od kiedy na nc sie perspektyw szuka ? Tu jest tylko spekulacja. Ci co co tkwią miesiące to ich sprawa, odbierałem od leszczy w styczniu po 8, zgadniej dlaczego zniknęło 9 na jednej sesji cały baton, niespodzianka? Martw sie o polimex bo to nie koniec zjazdów, było ostatnie duże windowanie pod upchanie akcji spekulantów a skoro naganiasz po innych spółkach na balona to cie ubrali. Na p24 tez jęczeli ubrani a tera ich dokarmili, liczy sie spekuła a nie infa . Fajna korekta n pxm z 17 na 8 czy to nie spekulacyjna bańka pękła :))))))))))) Jak na większości.
To patrz jak dzisiaj się gra na polimexie. Juz po korekcie teraz kilka dni wzrostów. Ale jak się nie czyta wykresów i AT to się siedzi na NC. A co do NC to kiedyś kupiłam tu presto i juz nigdy nie wejdę na to gowno bo tutaj jest dopiero spekuła bo KNF takie NC ma w głębokim poważaniu
Juz nie naganiaj na tego polimexa, sa inne spolki. Produkujesz sie zakladasz watki na to cudo bo pewnie kupilone masz na tej podbitce po ktorej spekulanci wywalili co mieli, podbicie na 17 i zjazd do 8 ladnie ludzi ubrali :)