• 30 gr duzo to czy malo? Autor: ~ben [46.134.148.*]
    wiem , że wielu oczekiwało dywidendy jak w zeszłym roku, ale biorąc pod uwagę słaby początek 2016 oraz nowe inwestycję wydaje się, że to i tak niezła kasa. Co myślicie?
  • Re: 30 gr duzo to czy malo? Autor: ~nowak [89.75.125.*]
    Dywidenda zeszłoroczna to taki łanof był, bo poszły na nią też środki z funduszu zapasowego. Nie wiem jak można było liczyć na powtórkę. Wg mnie ponad 7% to przyzwoicie. Ponadto mówią o rozbudowie zakładu więc w przyszłości pewnie przełoży się to na wyniki.
  • Re: 30 gr duzo to czy malo? Autor: ~Minos [83.7.19.*]
    Ani dużo, ani mało. Właśnie zupełnie przyzwoicie, a to nawet lepiej niż za duża dywidenda (która ma na celu np. jednorazowe nakłonienie spekulantów do kupienia akcji). No i oczywiście zapowiedź inwestowania raczej też powinna przekonać do zostania na dłużej, bo jest stabilnie.
  • Re: 30 gr duzo to czy malo? Autor: ~imperator [37.47.71.*]
    Na tle rynku dywidenda jak zawsze plasująca się w klasie najwyższych - ale to narazie tylko rekomendacja. Niebawem kolejne info ... narazie papier dalej niedowartościowany.
  • Re: 30 gr duzo to czy malo? Autor: ~Koko [188.121.3.*]
    Mam od 5 lat....spółka do inwestowania długoterminowego. Jak extra lokata w banku.
    Reinwestuje dywidendy.
    Nadal niedowartościowana. Technologia led wchodzi na dobre i nikt tego nie powstrzyma.
    Polecam do portefla dywidendowego
    30gr ? porównajcie lokaty bankowe.
    Ryzyko bardzo małe
  • Re: 30 gr duzo to czy malo? Autor: ~ktos [94.254.243.*]
    w banku jest 2% ktos chce porownywac??
  • Re: 30 gr duzo to czy malo? Autor: ~buchacha [89.229.222.*]
    mało ja liczył na 60 gr
[x]
LENA -0,89% 2,24 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe