To co sie teraz dzieje ta polityka majaca na celu wywołanie paniki i zbicie kursu świadczy o tym ze mnóstwo osob jest zainteresowanych akcjami i chcieliby dokupic po niszowej cenie ale kurs akcji dość dobrze obronił sie przed kryzysowa informacja o poteznej emisji puszczonej w rynek gdyż poziom 49 gr został obroniony. Firma jak narazie realizuje swoje strategie zdobywa kontrachetow i poszerza horyzonty celując w mocno ugruntowane spółki. Dali ciała z ta emisja bo gdyby nie to kurs na pewno przebilby 2 zl ale rozumowaniem ich jest aby zdobywać kapitał do realizacji dalszych celów. Tak czy inaczej uważam ze najgorsze jest juz za nami i nie dajcie sie wyleszczyc tym szczekacza gdyż to oni chca Was wyleszczyc z akcji i zagarnąć wasz kapitał. To naganianie nie jest charytatywne i ma jasno określony cel. Glowa do góry akcjonariusze firma realizuje swoje założenia a teraz będzie juz lepiej. To intensywne naganianie na spadki świadczy o tym ze będzie WZROST!!!
Dnia 2017-03-10 o godz. 07:40 ~dolar napisał(a): > Pamiętajcie charytatywnie tego nie robią czaja sie na wasz kapitał nie dajcie sie wyleszczyc!
i jedynie twoje zdanie ma sie liczyc?! a juz mega nagonka na ponoc super papier juz ci nie przeszkadza? dlaczego zawsze jedynie jedna strona musi miec racje?!!! sa plusy i minusy nie potrafisz obiektywnie ocenic spolki to co tu robisz? rozumiem ty tylko charytatywnie tu jestes
Nie jestem tu charytatywnie bo mam ten papier kupiony po cenie 56gr czyli aktualne ceny nie jestem stratny ale na pewno go nie sprzedam a wkurza mnie ta BEZPODSTAWNA nagonka na spadki! Dajcie ludziom samym pomyśleć i podjąć decyzje a nie pod naciskiem! Każdy uczy sie sam i wyciąga wnioski a gdy w grę wchodzą pieniadze ludzie szybciej sie uczą i podejmują bardziej racjonalne decyzje gdyż boja sie straty! Takze drogie pieski przestańcie juz szczekac i albo wsiadajcie albo opuśćcie ta spolke na dobre!