• Uwaga na ogrom naganiaczy!!! Autor: ~dolar [87.206.114.*]
    To co sie teraz dzieje ta polityka majaca na celu wywołanie paniki i zbicie kursu świadczy o tym ze mnóstwo osob jest zainteresowanych akcjami i chcieliby dokupic po niszowej cenie ale kurs akcji dość dobrze obronił sie przed kryzysowa informacja o poteznej emisji puszczonej w rynek gdyż poziom 49 gr został obroniony. Firma jak narazie realizuje swoje strategie zdobywa kontrachetow i poszerza horyzonty celując w mocno ugruntowane spółki. Dali ciała z ta emisja bo gdyby nie to kurs na pewno przebilby 2 zl ale rozumowaniem ich jest aby zdobywać kapitał do realizacji dalszych celów. Tak czy inaczej uważam ze najgorsze jest juz za nami i nie dajcie sie wyleszczyc tym szczekacza gdyż to oni chca Was wyleszczyc z akcji i zagarnąć wasz kapitał. To naganianie nie jest charytatywne i ma jasno określony cel. Glowa do góry akcjonariusze firma realizuje swoje założenia a teraz będzie juz lepiej. To intensywne naganianie na spadki świadczy o tym ze będzie WZROST!!!
  • Re: Uwaga na ogrom naganiaczy!!! Autor: ~lolo12 [188.146.72.*]
    HAHAHA Spadek a później kolejna emisja hahaha.
  • Re: Uwaga na ogrom naganiaczy!!! Autor: ~dolar [87.206.114.*]
    Tak jak pisałem glosy nie dają za wygrana! Nie dajcie sie wyleszczyc oni tylko na to czekają. Pamiętajcie to jest spolka dla graczy o mocnych nerwach
  • Re: Uwaga na ogrom naganiaczy!!! Autor: ~lolo12 [188.146.72.*]
    Zupełnie jak Nicogames hahaha
    Uderz w stół a nożyce sie odezwą!!!
    Pamiętajcie charytatywnie tego nie robią czaja sie na wasz kapitał nie dajcie sie wyleszczyc!
  • Re: Uwaga na ogrom naganiaczy!!! Autor: ~funt [176.9.136.*]
    Dnia 2017-03-10 o godz. 07:40 ~dolar napisał(a):
    > Pamiętajcie charytatywnie tego nie robią czaja sie na wasz kapitał nie dajcie sie wyleszczyc!

i jedynie twoje zdanie ma sie liczyc?! a juz mega nagonka na ponoc super papier juz ci nie przeszkadza?
    dlaczego zawsze jedynie jedna strona musi miec racje?!!!
    sa plusy i minusy nie potrafisz obiektywnie ocenic spolki to co tu robisz?
    rozumiem ty tylko charytatywnie tu jestes
  • Re: Uwaga na ogrom naganiaczy!!! Autor: ~dolar [94.254.147.*]
    Nie jestem tu charytatywnie bo mam ten papier kupiony po cenie 56gr czyli aktualne ceny nie jestem stratny ale na pewno go nie sprzedam a wkurza mnie ta BEZPODSTAWNA nagonka na spadki! Dajcie ludziom samym pomyśleć i podjąć decyzje a nie pod naciskiem! Każdy uczy sie sam i wyciąga wnioski a gdy w grę wchodzą pieniadze ludzie szybciej sie uczą i podejmują bardziej racjonalne decyzje gdyż boja sie straty! Takze drogie pieski przestańcie juz szczekac i albo wsiadajcie albo opuśćcie ta spolke na dobre!
[x]
MGAMES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.