Dnia 2017-03-10 o godz. 15:05 ~ino napisał(a): > Te raporty niczego nie wnoszą konkretnego, więc nie spodziewałbym sie jakiś fajerwerków we wtorek.
Zgoda. Z jednym wyjątkiem. Może skomentują brak emisjii. Dadzą jakiś sygnał, że nie planują pozyskiwania środków w ten sposób i lub nie na taką skalę ewentualnego drukowania... Spółka sttraciła mocno wizerunkowo. I to baaardzo. Część piewców zakopywania akcji na lata odeszło w niebyt.
banders nie mam pojecia juz sam. jak dotychczas trzymal sie poziomu kolo 1.7. teraz jak widac obroty slabe, na wykresach luki cenowe i kur sie niestety obsuwa w dol. jednak pomiedzy 1 a 8 marca bylo podobnie i sie obilo. teraz jednak jes powolna jazda w dol. w analizy to sredni wierze bo na takich spokach to chyba jak widze inne prawa kursem rzadza. ja jeszcze trzymam i daje im szanse. zobaczymy na ile beda z SAP.de dalej kooperowac a ci jak narazie maja ciagla tendencje wzrostowa, co nie musi sie odbijac na Lukardi. narazie chyba dol i chce sie mylic. co mysla inni?
Wyszedłem dużo wyżej na szczęście, ale cały czas z ciekawością obserwuję SAE teraz Lukardi. Tutaj mogą dziać się ładne rzeczy, ale... jeszcze nie teraz. Brałem po 0,95, więc trochę czasu tu byłem i nos mówi mi, że powrót do świetności będzie :) Tak czy inaczej, póki co, zysk przerzuciłem na inne spółki - też NC - a jakże. Wszedłem jedną nogą na Acrebit - zobaczymy co z tego będzie. Na razie sypią dobrymi informacjami, ale podchodzę do tego mocno realistycznie. Zmierzam do tego, że w najbliższym czasie na Lukardi nic wielkiego się nie wydarzy. Kiszenie i tresowanie rynku. Ten papier już był grany Panowie.