właśnie niektórym chodzi o to, żeby nie było jaśniej - mam takie wrażenie... jeden pisze, że i3D ma fatalną opinię w branży, a nie chce podać firm z branży, a drugi pisze coś zdawkowo czy to wszystko po to żeby zniechęcić do spółki?
Papier w mocnych rękach, więc trzeba pisać dyrdymały bo niewielu chętnych do rzucania na lewo zostało. Nie ma to znaczenia dla rozwoju spółki. Spokojnie należy czekać na rozwój wydarzeń!
Kurs na pysk, a obroty takie sobie. Wygląda na celowe wywoływanie paniki. Będzie dobre info :D Ja tam sobie jeszcze dokupię w promocji, a miękkie siuśki niech oddają...
Re: do ehhh Autor: ~WujekDobraRada [188.117.151.*]
Z moich informacji nie ma już tam nikogo ze starej ekipy. Wszyscy najbardziej wartościowi juz pracuja w innych spolkach - bez regularnej wyplaty czlowiek długo nie pociągnie. Pozostali tylko kierownicy projektow i kilka osób, które pracują ze wzgledu na dawien sentyment lub z innych powodów nie mogą odejść. Zastanawialiście się dlaczego spółka już nie zaprasza inwestorów do siebie ? Nie robi pokazów, nie prezentuje pomieszczeń, nie chwali się technologią ?
Bzdura !! Spółka ma się świetnie .Rozwija nowe projekty , wchodzi w nowe branże !! I stąd Pan Głuchowski , wiadomo od kogo !! Więc nie siej fermentu , jak ten JA !! A najlepiej zmień forum np. na pudelka
Rozemocjonowany. Bardzo się angażujesz :) Obronisz spółkę przed wszystkimi tymi, którzy są na 'nie'? Ciekawe miejsce takie forum. Niby wszyscy zagladajacy tutaj wiedzą, że prawdy i wartości można na nim ze świeczką szukać, a jednak czyta się. Ciekawe ilu z was działa w spółkach i czy jakkolwiek przekłada się to na kurs.