• I3d sie zwija Autor: ~Ehhh [46.134.35.*]
    J.w.
  • do ehhh Autor: ~Leon [95.41.172.*]
    a jasniej ?
  • Re: do ehhh Autor: ~dss [91.188.117.*]
    właśnie niektórym chodzi o to, żeby nie było jaśniej - mam takie wrażenie...
    jeden pisze, że i3D ma fatalną opinię w branży, a nie chce podać firm z branży, a drugi pisze coś zdawkowo
    czy to wszystko po to żeby zniechęcić do spółki?
  • Re: do ehhh Autor: ~fido [46.45.78.*]
    Papier w mocnych rękach, więc trzeba pisać dyrdymały bo niewielu chętnych do rzucania na lewo zostało. Nie ma to znaczenia dla rozwoju spółki. Spokojnie należy czekać na rozwój wydarzeń!
  • Re: do ehhh Autor: ~MM [62.29.136.*]
    Kurs na pysk, a obroty takie sobie. Wygląda na celowe wywoływanie paniki. Będzie dobre info :D Ja tam sobie jeszcze dokupię w promocji, a miękkie siuśki niech oddają...
  • Re: do ehhh Autor: ~WujekDobraRada [188.117.151.*]
    Z moich informacji nie ma już tam nikogo ze starej ekipy. Wszyscy najbardziej wartościowi juz pracuja w innych spolkach - bez regularnej wyplaty czlowiek długo nie pociągnie.
    Pozostali tylko kierownicy projektow i kilka osób, które pracują ze wzgledu na dawien sentyment lub z innych powodów nie mogą odejść.
    Zastanawialiście się dlaczego spółka już nie zaprasza inwestorów do siebie ?
    Nie robi pokazów, nie prezentuje pomieszczeń, nie chwali się technologią ?

Moim zdaniem to zmarnowany potencjał.
    Wstyd.
  • Re: do ehhh Autor: ~musztarda [83.26.39.*]
    Bzdura !! Spółka ma się świetnie .Rozwija nowe projekty , wchodzi w nowe branże !! I stąd Pan Głuchowski , wiadomo od kogo !!
    Więc nie siej fermentu , jak ten JA !! A najlepiej zmień forum np. na pudelka
  • Re: do ehhh Autor: ~Btmg [94.254.154.*]
    Rozemocjonowany. Bardzo się angażujesz :) Obronisz spółkę przed wszystkimi tymi, którzy są na 'nie'? Ciekawe miejsce takie forum. Niby wszyscy zagladajacy tutaj wiedzą, że prawdy i wartości można na nim ze świeczką szukać, a jednak czyta się. Ciekawe ilu z was działa w spółkach i czy jakkolwiek przekłada się to na kurs.
  • Re: do ehhh Autor: ~fido [46.45.78.*]
    Bankrut ALMA na dziś ma wycenę 13,6 mln. I3D na dziś wyceniany na 11,5 miliona. Odpowiedzcie sobie sami czy warto trzymać papier?
    Skąd tak nagłe zainteresowanie spółką ? Zadał sobie ktoś takie pytanie ?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.117.151.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Ty powinieneś sobie rękę podać z niejakim JA !!
    Zastanów się po co do spółki wchodzi Głuchowski ?
[x]
I3D 0,00% 0,02 2018-06-04 11:28:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.