Jutro do góry za 1 stara akcje SAE przypada 1pp uprawniające do nabycia 3 nowych akcje SAE o wartości 0,81 groszy kazda Nowa nazwa firmy Zarząd Lukardi S.A. (dawniej: SAPpeers.com S.A.) z siedzibą w Warszawie
Myślisz więcej będzie tych co chcą kupić akcje by uczestniczyć w emisji czy tych którzy będą chcieli sprzedać by w niej nie uczestniczyć bo to się wiąże z dodatkowym zwiększeniem zaangażowania gotowki
cena emisyjna wciaz nie znana jak dobrze patrze ale z was glupow robia to jest nie do przyjecia znane jedyne jest to ze bedzie 24marca 2017 dzien ustalenia pp 1:3 ciekaw jestem ceny emisyjnej czy to bedzie po zblizonym kursie czy 10gr jak to drugie to czekam w dalszym ciagu na 10gr ostrzegalem was przy 4zl ze spadnie conajmniej na 1zl jestem juz blisko jak widac w najgorszym wypadku bedzie tu ok 10gr jesli cena emisyjna bedzie na poziomie nominalu czyli 10gr ostrzegam poraz ostatni nie lubie jak traca ludzie kase, wczoraj ostrzegalem m.in na Polimeksie i Pbg ze poleci w dol i mialem racje oraz ze damf invest bedzie rosl i tez sie nie mylilem, robcie jak uwazacie. Dobrze wspominam sappersow bo bralem po 1zl i sprzedalem po 3,35zl jak bedzie ok 10gr wejde mocniej w to za jakis miesiac, dwa taka cena moze juz byc, czesto mam racje. Powodzenia
za emisja 3 mln glosów przeciw emisji 7 mln głosów czytac przyjeli tylko program motywacyjny zabawa sie zaczyna, bo do konca roku, musi im wyjsc srednia kursu 3zł, zeby cos dostali, heh ale jaja
Dobrze wyszło, bo przy nowej emisji byłoby to niezmiernie ciężkie. A tak, to znaczy, że coś się szykuje. Ewentualnie przy tak małej liczbie akcji FF mogą skupić za jakiś czas akcje i wywindować kurs do wymaganego pułapu jeśli będzie im brakować (przy założeniu, że spółka jest perspektywiczna).