Cukierkowo to gra która w której robisz zakupy tj. wydajesz pieniądze aby być dalej jest to lepszy sposób aby zarabiać na grze niż jednorazowy zakup gry. To jest dopiero pierwszy dzień gry, im więcej pobrań tym więcej ludzie będą wydawali pieniędzy. Gra zarobkowo jest perspektywiczna. Tak jak spółka. Dopowiem,że mają umowę z T mobile i to im dużo pomoże.
Owszem sa tego typu gry. Sam jestem maniakiem jednej od wielu lat i wydałem na nia kilka przecietnych polskich wypłat. Tyle ze ja zarabiam duzo wiecej niz srednia krajowa, a przede wszystkim zarabiam. Malutkie dzieci nie zarabiają i żaden rodzic nie kupi im bonusow za kilkadziesiat złoty miesiecznie po to zeby mógł sobie na telefonie cukierki zbierać.
Dzieci, rodzice wydają na to pieniądze doliczają do rachunku telefonicznego, bo nie muszą wyłożyć kasy teraz ala karta kredytowa. Nie możemy jej porównywać do LOL lub WOW lub CS tam gra cały świat, ale na tej też zarobią T mobile im pomoże.
Bardzo trudne pytanie; Informują, że można wydawać w grze od 3,99 do 39 zł. ale ile razy to pomnożyć tzn. ilu graczy którzy sciągneli grę ile wydadzą zł. Będzie można obserwować ilość pobrań to może dać jako taki obraz zainteresowania grą.
A teraz pogdybam; Gdyby ta gra była grą domyślną tzn. zainstalowaną na nowo kupionych telefonach T mobile, to wtedy PETARDA!!!
Warto by było zainteresować się umową miedzy spółką a T mobile
Zobacz sobie spółkę Prairie fajnie daje zarobić nie ma wahań tzn. bez stresu a niedługo szykują się komunikaty tj. koncesje, chinczycy inwestującu itp.