tak juz kilka lat jest. i nikt nie traci.../.no smartfony moze co na polimex itp spki poszly/ -prawie 100% kasy mam w Echo i jakos dziwnie spokojny jestem o zainwestowane srodki. Jesli mialbym sie odniesc do analogicznej sytuacji z ub roku to kurs przed odpalem moze zejsc do 5.40 ale nie zaryzykuje wyjscia.. tu nawet SL nie ma.juz.
No i się doczekałem a miałem już brać po 5,7 dzisiaj kupiłem 7k po 5,5 witam wszystkich obecnych i życzę dobrej dywidendy a jak spadnie jeszcze z 5% doboorę drugie tyle
prawie trafilem ...o 2 gr tylko rozbieznosc... ale czy to juz odpal tego nie jestem pewien...troche za wczesnie...do wynikow jeszcze ponad miesiac....zdaza jeszcze koleczko zrobic.....tylko zeeee!!!!! to by bylo 3 cie koleczko...a gielda tak nie lubi!. Pozostaje improwizacja pod kontrola..ale spadkow nie bedzie!
prawie trafilem ...o 2 gr tylko rozbieznosc... ale czy to juz odpal tego nie jestem pewien...troche za wczesnie...do wynikow jeszcze ponad miesiac....zdaza jeszcze koleczko zrobic.....tylko zeeee!!!!! to by bylo 3 cie koleczko...a gielda tak nie lubi!. Pozostaje improwizacja pod kontrola..ale spadkow nie bedzie!