Jest dla najmłodszych. Z liczbą pobrań to kolega chyba nie wie o czym pisze bo liczba ocen to może jest 14 - ale pobrań nie pokazuje - a statystyki pokazują że około 1% użytkowników daje oceny.
Cieszy wersja ang. - może to nie jest hit na miarę Wiedźmina, ale tutaj każde 100k na kwartał to wycena o kilka % w górę.
Także od dzisiaj można powiedzieć MGS wreszcie jest spółką produkującą gry. A kiedy hit? Może jutro, może za miesiąc może nigdy - tego nie wiadomo. Ale jak będzie hit to będzie kilkaset % w górę, jak go nie będzie to spółka i tak swoje zarabia i poprawia wyniki.
Dnia 2017-03-08 o godz. 17:47 ~Niesmiejciesie napisał(a): > Moge prosić o link lub o instrukcję jak znaleźć grę, bo chyba jestem inwalidą w internecie i sam nie potrafię, z góry dziękuję :)
Jest wyświetlana liczba pobrań. Ponad 10 razy poniżej 50 razy aplikacja jest dostępna od 03.03 pierwsza aktualizacja 07.03. Nie wiem dlaczego nie rozwijać informacji o grze.
:) z tym 1% to wiadomo jak jest... można go przekazać na jakiś szczytny cel np MGS.
A tak poważnie to na stronie https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.macrogames.lollyquest&hl=pl macie informację o ilości instalacji, aktualny wynik to 10 - 50
Nie zwróciłem uwagi na to, że ktoś już pisał odnośnie informacji o ilości instalacji.
Jako ciekawostkę :) mogę jeszcze tylko polecić pobranie pliku APK i zerknięcie na to jakie mądrości są w środku.... i pomijam fakt, że nawet go nie wyczyścili z deweloperskich śmieci ;)
erk a myślałem ze ty mądrzejszy jesteś a okazuje sie ze zwykly głąb z Ciebie skończ juz tak prostacko naganiać bo stało się to żenujące. Charytatywnie możesz na innych spolkach naganiać tutaj hu wszyscy maja Cie dość! Zrób cos dla ludzkości i odejdź juz stad w końcu.