• Podstawowe pytanie Autor: ~tak [176.9.136.*]
    Ile dzieci w wieku 0-5 lat posiada komórki ? bo gra wyglada na ten przedział wiekowy
    z braku laku dobry i ... KIT
    ile dzisiaj ożenionych akcji z umów?
    pzdr myślących
  • Re: Podstawowe pytanie Autor: ~nowa_tutaj [94.240.33.*]
    prawie wszystkie, Ty nie masz pojęcia o dzisiejszych rodzicach i ich dzieciach. Idą do knajpy, na spotkanie rodzinne czy coś daja w reke telefon zeby dzieciak sie czymś zajął i mają luzik. Ja tego nie pochwalam ale rozejżyj się. Dumni rodzice bo dwulatek umie przesuwać str na tablecie, potrafi wlaczyć filmik na yt, gra i tak spokojnie siedzi sobie hahha
    Tak dzieci w tym wieku juz maja do czynienia z telefonami itd
  • Re: Podstawowe pytanie Autor: ~10groszy [37.47.12.*]
    Dnia 2017-03-08 o godz. 11:58 ~nowa_tutaj napisał(a):
    > prawie wszystkie, Ty nie masz pojęcia o dzisiejszych rodzicach i ich dzieciach. Idą do knajpy, na spotkanie rodzinne czy coś daja w reke telefon zeby dzieciak sie czymś zajął i mają luzik. Ja tego nie pochwalam ale rozejżyj się. Dumni rodzice bo dwulatek umie przesuwać str na tablecie, potrafi wlaczyć filmik na yt, gra i tak spokojnie siedzi sobie hahha
    > Tak dzieci w tym wieku juz maja do czynienia z telefonami itd

to, że dzieci mają do czynienia z telefonem nie oznacza zaraz, że kupuje się takie gry dla tych dzieci. Sorry ale co post to robisz błędy ortograficzne, nie że się czepiam ale mnie to razi.
    Kupujesz grę dla dzieciaka, nie jest droga więc czemu nie? Bo niby czym ma się bawić na tym telefonie? No pomyśl

Nie robię błędów, to literówki, jak zauważę to poprawiam.
    I z grzeczności nie poprawiam innym błędów, to forum o spółce nie forum PWN
  • Re: Podstawowe pytanie Autor: ~zrytyberet [94.254.178.*]
    biedne dzieci rodziców, którzy zamiast zabawek i wyjścia na spacer dają dziecku telefon...moze co 3 osoba to żeby mieć spokój od małego
    Skoro Ciebie rażą moje błędy, nie żebyś się czepiał oczywiście, to myślę, że nie mamy o czym rozmawiać, jeśli nie rozumiesz istoty całego forum
    Jeśli już jesteś takim językoznawcą to, cytuję "nie, że się czepiam" jest niepoprawnie stylistycznie :p
  • Re: Podstawowe pytanie Autor: ~tolek [83.21.60.*]
    zeby to zrozumiec trzeba miec dzieci
    moje dzieci oraz siostry szaleja za minecraft a maja po 9-11 lat
    korzystaja z komorek to podstawa w przedziale wiekowym 6-12

• Re: Podstawowe pytanie Autor: ~46mln [37.47.12.*]
    Dnia 2017-03-08 o godz. 14:27 ~tolek napisał(a):
    > zeby to zrozumiec trzeba miec dzieci
    > moje dzieci oraz siostry szaleja za minecraft a maja po 9-11 lat
    > korzystaja z komorek to podstawa w przedziale wiekowym 6-12
    >

Minecraft to akurat kiepski argument bo nie należy do tej spółki a do Microsoft. MGames jest jedynie dystrybutorem jak tysiące innych. Czy każda spółka która sprzedaje grę Minecraft wyceniana jest na kilkadziesiąt mln zł?
    A to że dzieci korzystają z komórek nie oznacza, że kupujesz dla nich gry! Ja mam dzieci i na pewno nie kupiłbym gry Cukierowo aby mi lizały telefony.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.21.60.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    tak, to jest Twoje zdanie, ale statystyka nie opiera się na jednym głosie
[x]
MGAMES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.