Ile dzieci w wieku 0-5 lat posiada komórki ? bo gra wyglada na ten przedział wiekowy z braku laku dobry i ... KIT ile dzisiaj ożenionych akcji z umów? pzdr myślących
prawie wszystkie, Ty nie masz pojęcia o dzisiejszych rodzicach i ich dzieciach. Idą do knajpy, na spotkanie rodzinne czy coś daja w reke telefon zeby dzieciak sie czymś zajął i mają luzik. Ja tego nie pochwalam ale rozejżyj się. Dumni rodzice bo dwulatek umie przesuwać str na tablecie, potrafi wlaczyć filmik na yt, gra i tak spokojnie siedzi sobie hahha Tak dzieci w tym wieku juz maja do czynienia z telefonami itd
Dnia 2017-03-08 o godz. 11:58 ~nowa_tutaj napisał(a): > prawie wszystkie, Ty nie masz pojęcia o dzisiejszych rodzicach i ich dzieciach. Idą do knajpy, na spotkanie rodzinne czy coś daja w reke telefon zeby dzieciak sie czymś zajął i mają luzik. Ja tego nie pochwalam ale rozejżyj się. Dumni rodzice bo dwulatek umie przesuwać str na tablecie, potrafi wlaczyć filmik na yt, gra i tak spokojnie siedzi sobie hahha > Tak dzieci w tym wieku juz maja do czynienia z telefonami itd
to, że dzieci mają do czynienia z telefonem nie oznacza zaraz, że kupuje się takie gry dla tych dzieci. Sorry ale co post to robisz błędy ortograficzne, nie że się czepiam ale mnie to razi.
Skoro Ciebie rażą moje błędy, nie żebyś się czepiał oczywiście, to myślę, że nie mamy o czym rozmawiać, jeśli nie rozumiesz istoty całego forum Jeśli już jesteś takim językoznawcą to, cytuję "nie, że się czepiam" jest niepoprawnie stylistycznie :p
zeby to zrozumiec trzeba miec dzieci moje dzieci oraz siostry szaleja za minecraft a maja po 9-11 lat korzystaja z komorek to podstawa w przedziale wiekowym 6-12
Dnia 2017-03-08 o godz. 14:27 ~tolek napisał(a): > zeby to zrozumiec trzeba miec dzieci > moje dzieci oraz siostry szaleja za minecraft a maja po 9-11 lat > korzystaja z komorek to podstawa w przedziale wiekowym 6-12 >
Minecraft to akurat kiepski argument bo nie należy do tej spółki a do Microsoft. MGames jest jedynie dystrybutorem jak tysiące innych. Czy każda spółka która sprzedaje grę Minecraft wyceniana jest na kilkadziesiąt mln zł? A to że dzieci korzystają z komórek nie oznacza, że kupujesz dla nich gry! Ja mam dzieci i na pewno nie kupiłbym gry Cukierowo aby mi lizały telefony.