• zdejmij cwaniaczku te po 9,99... Autor: ~m4fan [178.36.8.*]
    ... bo nie ruszymy, a tak tylko odwlekasz swoją agonie i tak wszyscy udupiliśmy a jakakolwiek kasa przyda się na inne spółki
  • Re: zdejmij cwaniaczku te po 9,99... Autor: ~Ekran [147.252.213.*]
    Spokonie. Bedzie jeszcze oddawal po 2 zl z pocalowaniem reki. W koncu zadzwonia do niego z biura maklerskiego i ostrzega, ze puszcza PKC.

A my juz tam beziemy czekac. :-)

PS. ten facet ma widocznie noz na gradle i musi wywalic. I o to chodzi na gieldzie. Ja nie mam noza i moge sobie poczekac. 3, 6 12 miesiecy.
  • Re: zdejmij cwaniaczku te po 9,99... Autor: ~Ekran_Respiratora [62.29.136.*]
    No tak, logiczne - mogłem sprzedać za 30, ale nie zrobiłem tego, ponieważ wiedziałem, że będzie 2 zeta (wszyscy akcjonariusze mieli informację, mogli przyjść na walne, blach-blach-blah.), dlatego trzymałem, żeby poczekać przez 3-6-12 miesięcy, aż będzie 10. Buhahahaaa...daj spokój już syneczku...nagoniłeś ile wlazło, a teraz już chyba nie ma sensu, bo matematyki i logiki nie oszukasz, to bezlitosne nauki w przeciwieństwie do genetyki, która niestety pozwala takim jak ty egzystować...
  • Re: zdejmij cwaniaczku te po 9,99... Autor: ~Mamy_Ekrana_i_m4bfan [62.29.136.*]
    ...zdejmują po 9,99, a w promocji nawet taniej...
  • Re: zdejmij cwaniaczku te po 9,99... Autor: ~Xavier [91.189.60.*]
    WIe ktoś dlaczego kurs jest zablokowany choć jest 1 zlecenie na pkc i 1 na k?
  • Re: zdejmij cwaniaczku te po 9,99... Autor: ~Ja [62.29.136.*]
    Czemu ten szajs nie chce ruszyć? Puściłbym już (nawet za 5 zeta) i zainwestował gdzie indziej, co mam w tym szmatławcu.
    Co trzeba ustawić po stronie zakupu i/lub sprzedaży, żeby to ruszyć - jakieś porady panowie to poproszę - mogę nawet trochę stracić i kupić / sprzedać ze stratą...
  • Re: zdejmij cwaniaczku te po 9,99... Autor: ~Ja [62.29.136.*]
    Czemu ten szajs nie chce ruszyć? Puściłbym już (nawet za 5 zeta) i zainwestował gdzie indziej, co mam w tym szmatławcu.
    Co trzeba ustawić po stronie zakupu i/lub sprzedaży, żeby to ruszyć - jakieś porady panowie to poproszę - mogę nawet trochę stracić i kupić / sprzedać ze stratą...
[x]
M4B 6,84% 12,50 2025-09-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.