Inaczej mozesz wytłumaczyc sensownie po co teraz kupowac akcje za 11 12 groszy skoro mozan bylo po 10 wczoraj łopatami brac ? -)) No i ten dodruk akcji 40,5 mln nowych akcjie w obiegu za pol roku /moze wczesniej /
Mnie to wyglada na typowa podbite zeby wyjsc z papiera
Dnia 2017-03-07 o godz. 12:01 ~wątpiacy napisał(a): > Inaczej mozesz wytłumaczyc sensownie po co teraz kupowac akcje za 11 12 groszy skoro > mozan bylo po 10 wczoraj łopatami brac ? > -)) > No i ten dodruk akcji 40,5 mln nowych akcjie w obiegu za pol roku /moze wczesniej / > > Mnie to wyglada na typowa podbite zeby wyjsc z papiera
tobie to zawsze źle wygląda jak rośnie:) hehe jak może dojdzie np do 30 gr też będziesz płakał:)
Nowy prezes prosze mi wybaczyc z aokreslenie ale chyba z łapanki wziety .... cala jego kariera zawodowa to branza ubezpieczen w ..Łodzi nic nie ma wspolnego z branza dojezdza musi sie tego uczyc od zera dziw tez powolywanie prezesa skoro za tydzien ma byc Walne /moze z formalnego punktu widzenia musi ktos byc/ tam ma dojsc inwestor ktory obejmnie 40 mln akcji czyli de facto przejmnie te firme - bedzie/do tej pory jest 15 mln a 40 mln nowych daje kontrole