Solar-rzeczy dobre gatunkowo Ale dla starych bab Monari,Simple,Mango ciekawsze wzornictwo,duzo klientek W Solarze pusto-zakupy warto robic tylko gdy jest przecena Jest zwyczajnie drogo mimo, ze moja kobieta jest dyrektorem lat 38 Musi wiec zachowac pewien dress code Ale z Solara ma tylko dwie kiecki A tak naprawde nie jest to marka ktora dodaje splendoru i klasy Pozycjonuja sie jako marka jakoby wyzsza
W starciu z 3 wyzej wymienionymi przegrywa
Zasadniecze wiec pytanie do jakiego klienta jest adresowana ta oferta za tak wysoka cene?
Stad pewno marazm i zastój w przychodach A konkurencja coraz smielej sobie poczyna i jak Solar nie stoi w miejscu
kto nie idzie do przodu umiera ! lub robi przekrety:-((
Uderz w stol a nożyce się odezwa.Kazda konstruktywna proba opisania sytuacji konczy się tu atakiem,ot taka przypadlosc solarowa Ameryki nie odkryles,wrzuc pare starszych postów ,szkoda czasu na pisanie
wiesz ze gdzieś dzwonią ale dluuga droga przed tobą jeżeli chodzi o mode... Monari i Mango to zupelnie inna polka niz Simple czy Solar. Zreszta w Simple tez nie dzieje sie dobrze... Pisalem juz dopoki nie zrobia tanszej linii to nie nie ma szans na wybicie...Niech zrobia tansze linie mlodziezowa wtedy przyjdzie i matka i corka... Dobrych wynikow sie nie spodziewajcie,wiec wybicia tez nie bedzie z tego marazmu tylko dalsze obsuwanie sie kursu EOT
tyle ile osób tyle opinii. brawo. aż dzi że w PL można jeszcze się swobodnie wypowiadać. no ostatnie podrygi bo zamkną wszelkie fora. w mojej opinii SOLAR to zdecydowanie nasza polska marka prestige/luxury. Dodaje kobietom splendoru i w rozmowach jak laska lasce powie ze kupiła w SOLAR kiecke to razu wzbudza respekt.
Społeczeństwo sie pogadzi, a kobitki nigdy na ciuchy nie beda oszczedzac. Chcąc sie pokazac bede kupować swoje małe luksuy.
A w tym segmencie jest tylko SOLAR i długo długo nic.
Zgodzę się ze zdaniem kogoś że mogliby zrobić tez linie dla młodzieży. Ta jest coraz bardziej głupowata neistety w prównaniu do dawnych lat i przepuszcza pieniądze na wszystko co się da. Zrobić dobrą reklamę uderzyć z kolekcją dla nastolatek i wtedy już w ogóle rakieta. Moce w spółce sa także można to śmialo zagospodarować.
I wtedy toże w prospekcie miało być powyżej 15zł za akcje czy jakoś tak w cale nie powinno dziwić. Jeśli zostaną tylko w luxury to myślę, że na więcej niz 5zł za akcję nie ma co liczyć.
Tyle ile osób tyle opinii. Brawo. Aż dziwi że w PL można jeszcze się swobodnie wypowiadać. no ostatnie podrygi bo zamkną wszelkie fora. w mojej opinii SOLAR to zdecydowanie nasza polska marka prestige/luxury. Dodaje kobietom splendoru i w rozmowach jak laska lasce powie ze kupiła w SOLAR kiecke to razu wzbudza respekt.
Społeczeństwo sie pogaci, a kobitki nigdy na ciuchy nie beda oszczedzac. Chcąc sie pokazac bedą kupować swoje małe luksusy.
A w tym segmencie jest tylko SOLAR i długo długo nic.
Zgodzę się ze zdaniem kogoś że mogliby zrobić tez linie dla młodzieży. Ta jest coraz bardziej głupowata neistety w prównaniu do dawnych lat i przepuszcza pieniądze na wszystko co się da. Zrobić dobrą reklamę uderzyć z kolekcją dla nastolatek i wtedy już w ogóle rakieta. Moce w spółce sa także można to śmialo zagospodarować.
I wtedy toże w prospekcie miało być powyżej 15zł za akcje czy jakoś tak w cale nie powinno dziwić. Jeśli zostaną tylko w luxury to myślę, że na więcej niz 5zł za akcję nie ma co liczyć.