• Dobre info!!! Autor: lakiluuk [109.207.108.*]
    Oni wam już podali swoje dobre info!!!!
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/MACRO-GAMES-S-A-Zmiana-stanu-posiadania-7502697.html
    Teraz trzeba tylko pomyśleć dla kogo było dobre a dla kogo złe ;)

Lemingi.
  • Re: Dobre info!!! Autor: ~vv [94.254.243.*]
    Czekaj, czekaj, co ty sobie kupiłeś? Jaguara?! :)
  • Re: Dobre info!!! Autor: lakiluuk [109.207.108.*]
    Nie tylko jaguara;)
    Ale co Ty możesz napisać?
    Sądząc po Twojej wypowiedzi to albo nie wiesz o nich nic albo wiesz za dużo..
    Myślę że jednak to pierwsze;)
  • Re: Dobre info!!! Autor: ~src [188.146.3.*]
    Zlituj się i ogranicz się z Jaguarem do wątku tej "perły".
  • Re: Dobre info!!! Autor: ~hahaha [83.31.213.*]
    z tego co mi wiadomo to walil w rynek poki co jest info ze niby cos tam kupil ale i tak sprzedal wiecej niez nabyl wiec zmniejszyl a nie zwiekszyl zaangazowanie. poki co dalej widac duza podaz a maly popyt. jesli 50 gr to wg Ciebie wsparcie to mam zla informacje-z latwoscia zostal pokonany pare dni temu a to co sie teraz dzieje-mowi tylko o tym ze nikomu nie oplaca sie brac tego po 53 gr. dla mnie 50 gr to nowy opor ale coz to jest tylko moje zdanie
  • Re: Dobre info!!! Autor: ~vv [94.254.160.*]
    Ja nie wiem czego ty się doszukujesz? To było tylko pytanie.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.47.218.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Dobre info!!! Autor: ~MGS [159.205.193.*]
    Informacja bez wątpienia dobra.

Główny akcjonariusz zwiększa zaangażowanie.

Oczywiście powiecie, że wcześniej zmniejszył - ale:

1. Jest dogadany z kimś większym i sprzedaje pakiet przy kursie 80gr. Jest nowy akcjonariusz/akcjonariusze.
    2. Odzywa się ktoś kto obejmował akcje po12 groszy z ofertą odkupienia, pewnie niższą niż kurs. To WKM bierze.

Tym samym pozbyliśmy się nawisu 1,666 mln akcji, które mogły być rzucone w rynek.
    Akcje, które wcześniej sprzedawał WKM na rynek zapewne nie trafią zbyt szybko bo były obejmowane po wyższej cenie i raczej nie z myślą wywalenia ich.

Na kursie ciąży emisja, ale sprzedających jest coraz mniej - obroty były spore i nawet pakiety po kilkaset k były możliwe do sprzedana.

Jakieś pozytywne info w postaci np. wydania gry i większy popyt powinen spokojnie pchać spółkę wyżej. Jeśli przy tak dużej podaży okolice 50gr zostały utrzymane, to są one teraz wsparciem i praktycznie rzecz biorąc jest to poziom atrakcyjny do kupna i dość bezpieczny.

• Re: Dobre info!!! Autor: ~hahaha [83.31.213.*]
    50gr wsparciem poki co ja widze same opory. wsparcie 50 gr zostalo przelamane az sie uszy wszystkim trzesly. nowe wsparcie ustanowiono na poziomach 40-46 groszy a 50-55 to teraz opor. Co do skupu akcji i zwiekszenia zaangazowania tego kolesia to sory ale z tego co wiem sprzedal duzo wiecej niz kupil wiec zmniejsza swoje zaangazowanie. wiadome jest to ze jak ktos ma tyle akcji i sprzedaje zwalajac kurs to dodatkowo dokupuje na dolkach zwiekszajac swoj zysk i dalej sprzedaje. I to jest przykre e w tym momencie on steruje kursem i on zgarnia zyski-gdyby ktos czytal komunikaty ze zrozumieniem nie bralby po 50 gr tylko ustawil sie w kolejnym dnie na poziomach 32-36
  • Re: Dobre info!!! Autor: ~46mln [188.146.68.*]
    Dnia 2017-03-06 o godz. 09:02 ~MGS napisał(a):
    > Informacja bez wątpienia dobra.
    >
    > Główny akcjonariusz zwiększa zaangażowanie.
    >
    > Oczywiście powiecie, że wcześniej zmniejszył - ale:
    >
    > 1. Jest dogadany z kimś większym i sprzedaje pakiet przy kursie 80gr. Jest nowy akcjonariusz/akcjonariusze.
    > 2. Odzywa się ktoś kto obejmował akcje po12 groszy z ofertą odkupienia, pewnie niższą niż kurs. To WKM bierze.
    >
    > Tym samym pozbyliśmy się nawisu 1,666 mln akcji, które mogły być rzucone w rynek.
    > Akcje, które wcześniej sprzedawał WKM na rynek zapewne nie trafią zbyt szybko bo były obejmowane po wyższej cenie i raczej nie z myślą wywalenia ich.
    >
    > Na kursie ciąży emisja, ale sprzedających jest coraz mniej - obroty były spore i nawet pakiety po kilkaset k były możliwe do sprzedana.
    >
    > Jakieś pozytywne info w postaci np. wydania gry i większy popyt powinen spokojnie pchać spółkę wyżej. Jeśli przy tak dużej podaży okolice 50gr zostały utrzymane, to są one teraz wsparciem i praktycznie rzecz biorąc jest to poziom atrakcyjny do kupna i dość bezpieczny.
    >

tutaj nawet info o grze nie pomoże albo pomoże tym co będą chcieli dobrze wyjść. Jak zawsze punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
    Ja tymczasem zapraszam na EBC, który w zamian za pakiet udziałów w Red Dev Studio dostanie łącznie 78% udziałów w Bomedii a ten udział na chwilę obecną równoważy się z kapitalizacją EBC.

• Re: Dobre info!!! Autor: ~erk [83.12.104.*]
    spadaj z tym badziewiem. Tylko PMX!!!
  • Re: Dobre info!!! Autor: ~Hohoł [94.254.128.*]
    Oszukujcie się dalej... Wystarczy się zastanowić co ta spółka możesz zaoferować... Jedynie chyba emisję kolejnych bezwartościowych akcji.. Będzie płacz i lament, wszystko w swoim czasie :)
    co masz do PMX?
    Po co naganiasz? jak jest tak dobra to kupuj i siedź cicho, klient sam przyjdzie;)
    Naganiasz bo nie jesteś pewien czy PMX jest na tyle dobry by klient przyszedł sam ;)
    ty to tego lepiej nie ruszaj
    ...bo możesz stracić? :D
[x]
MGAMES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.