Marywilska 44 - dynamika wzrostu wartości rynkowej w ostatnich dwóch latach ponad 110 % .Jak wcześniej zaznaczałem -JHM nie jest spółką dla graczy , niska płynność -słowem spółka nie jest grana ,natomiast jest idealna dla rasowych inwestorów (wieloletnich) i dlatego pozwoliłem sobie w poprzednim poście na uwagę że JHM nie jest zainteresowany 2-ką z przodu ,ponieważ jej wartość w ciągu dwóch lat osiągnie 5-6 zł /akcję .Spodziewam się drwin ze strony niektórych , ale to mnie już nie rusza .Pogadamy w 2019 r .
Praktycznie brak płynności na tej spółce komu sprzedacie papier?U mnie na Grochowie postawili trzy małe budynki kilka lat temu,mieszkania wykupione szkoda że nie ma płynności mając akcje możesz mieć je na zawsze nie sprzedać.
Jak akcje będą po 4 zł to znajdą się chętni na kupno widać że mało kto tu ma jakiekolwiek pojęcie o giełdzie ale cóż stojcie z boku i patrzcie jak papier rośnie.
Dnia 2017-03-04 o godz. 15:48 ~xxx napisał(a): > Jak akcje będą po 4 zł to znajdą się chętni na kupno widać że mało kto tu ma jakiekolwiek pojęcie o giełdzie ale cóż stojcie z boku i patrzcie jak papier rośnie.
Dnia 2017-03-04 o godz. 17:11 ~Tak napisał(a): > Jhm po 4 buhahaha > > > > Na marywilskiej w rosmanie leżą te papiery obok toaletowego. > > 2 pln będzie niespełnionym marzeniem.
Wkleję ten post za miesiąc, ale pewnie trollu pod innym nickiem już będziesz?