Ja się dziś grubo zapakowalem... Oddawajcie nadal za pół darmo, jeszcze trochę łyknę w przyszłym tygodniu. Trzeba mieć klapki na oczach żeby sprzedawać po takiej cenie!
Zawsze możesz kupić spółkę, ktora generuje straty, przeprowadza emisję dla wybrabych I na koniec chec się przekwalifikować, żeby produkować GRY KOMPUTEROWE. Powodzenia,
pewnie na nowy sygnał wzrostowy bedziemy musieli poczekać do ogłoszenia raportu sprzedazy za mc luty ,bo na roczne podsumowanie wyników trzeba czekać jeszcze mc.trochę to za długo ,tak długo przewaznie każa czekać naciągacze ,więc AP powinien to przemyśleć i ogłaszać jak firmy które mają dobry kontakt z akcjonariuszami,bo na pewno wyniki mają dużo wcześniej,i mogło by to być w formie prognozy wyników.
To chyba w przypadku tej spółki nie ma większego znaczenia, firma rozwija się wzorcowo, sprzedaż ciągle rośnie, zysk też, inwestują za granicą i jest dobrze zarządzana. Stabilny wzrost i dobre podstawy to idealna spółka na trochę wariackie galopy innych, powoli do przodu, to dobry znak dla długodystansowców bo w przyszłości będą dzielić się zyskiem, kolarze nie mają czego tu szukać.
Sprytnie "Duży" zbiera, ukryte kupno na 4,65, ukryta sprzedaż na 4'67 - żeby "ulica" oddała po 4,65 . Plus to zaniżenie kursu podczas dogrywki. Ciekawe , czy "ten ktoś " zbierze od ulicy zaplanowana liczbę akcji.? Czy w końcu to wystrzeli na północ?
Wzorcowa spółka?
"Gratuluje"
A co eksportują Meyle Germany do Niemiec -widzę że ma kolega super orientacje jaka ma Meyle w Niemczech pozycje -proponuje trochę popytać -prawie nikt tego nie ma w ofercie bo ??? Nikt tego nie chce.
MaxGear czy Meteor ma być tym hitem eksportowym -coraz głośniej o zabezpieczanych w kolejnych miejscach w Niemczech produktach Maxgera bez TUV jeżeli kolega wie co to jest.
Meteor już wycofany z Niemiec.
Skoro spółka tyle zarabia a akce takie tanie to wniosek prosty sprzedają chińskie buble a efekty niebawem
No nie wiem czy mam kupić tą spółkę. Chciałbym, ale boję się to zrobić. Myślałem, że na tym forum coś skorzystam a tu jedni piszą tak a drudzy przeciwnie. Co prawda większość mówi, że to bardzo dobra spółka i pakują się w akcje za wszystko. Patrzę na wykres i chyba się jednak zakręca ku dołowi
przeciez z tej społki poza raportami miesiecznymi nie ma zdnyc h inf które by zachecały do kupna ,taki wielton wciaz cos podaje nowego a tutaj na pytanie do spolki odpowiedz w społce nic sie nie dzieje a kurs z prawie 5zl na obecne poziomy w hossie ,zenada nie pr w społce kapitałowej
tu nie chodzi o panike skoro co sesje nizej i nie widac zeby komus zalezalo na kursie nawet zadnych działan pr zeby to zatrzymac ,coraz bardziej mi to przypomina społdzielnie z innej spolki giełdowej
Auto Partner to słaba oferta.Brak w ofercie bardzo wielu znaczących marek.Marki własne MaxGear czy Meteor to jakość skazana na reklamacje.Spółka próbuje eksportować swoje hity bez zezwoleń.
To ogromne ryzyko.
Meyle Germany na,które postawili to marka której żadna licząca się hurtownia nie posiada w ofercie z uwagi na ilość reklamacji.
Proponuje to sprawdzić przed inwestowaniem w te słabą spółkę.
Cisza i cale szczęście w końcu trochę spokoju po chaosie jaki wprowadzł tu Kolorowy i inne tego typu odmience... Każdy ogarnięty wie swoje i nie ma sensu zaśmiecać forum durnymi wpisami. Wyniki niebawem i będzie czarno na białym.