• Co będzie? ;] Autor: lakiluuk [109.207.108.*]
    Szczyt szczytów! Głupota przeszła samą siebie!
    Widać że wiara w wzrosty jest ogromna.
    Jak można bronić swoich idei nie mając do tego żadnych podstaw?
    Nie ma żadnych argumentów które mogą skłonić do inwestowania w tę spółkę.
    To że parę spółek odniosło sukces na rynku gier wcale nie oznacza że każda spółka w tej branży jest na to skazana...
    Tutaj pluje się inwestorom prosto w twarz!!
    Gra która miała napędzać tę spółkę nawet nie przeszła weryfikacji!
    Czym ten gniot ma zarobić na te akcje?

Ani jednego argumentu...

Agonia...
    Naganiają tylko Ci którzy wierzyli że są w stanie coś osiągnąć, przegapili moment wierząc że to tylko korekta.
    Nie ma podstaw by na tej spółce wzrosło powyżej 80 gr... (sztucznie zawyżą kurs żeby wyjść z najmniejszymi stratami)
    W ciągu najbliższych lat nie będzie tutaj nic!
    Gry które odnoszą sukcesy nie powstają z dnia na dzień.
    Ta spółka będzie miała miano porażki roku ;)

Ogromnie mi Was żal :) buahahaha!!!!
  • Re: Co będzie? ;] Autor: _qb_ [31.179.87.*]
    Dnia 2017-03-02 o godz. 18:30 lakiluuk napisał(a):
    > Szczyt szczytów! Głupota przeszła samą siebie! 
    > Widać że wiara w wzrosty jest ogromna. 
    > Jak można bronić swoich idei nie mając do tego żadnych podstaw?
    > Nie ma żadnych argumentów które mogą skłonić do inwestowania w tę spółkę. 
    > To że parę spółek odniosło sukces na rynku gier wcale nie oznacza że każda spółka w tej branży jest na to skazana...
    > Tutaj pluje się inwestorom prosto w twarz!! 
    > Gra która miała napędzać tę spółkę nawet nie przeszła weryfikacji! 
    > Czym ten gniot ma zarobić na te akcje?
    >
    > Ani jednego argumentu...
    >
    > Agonia...
    > Naganiają tylko Ci którzy wierzyli że są w stanie coś osiągnąć, przegapili moment wierząc że to tylko korekta.
    > Nie ma podstaw by na tej spółce wzrosło powyżej 80 gr... (sztucznie zawyżą kurs żeby wyjść z najmniejszymi stratami)
    > W ciągu najbliższych lat nie będzie tutaj nic!
    > Gry które odnoszą sukcesy nie powstają z dnia na dzień.
    > Ta spółka będzie miała miano porażki roku ;)
    >
    >Ogromnie mi Was żal :) buahahaha!!!! 

Wiara na wzrosty jest ogromna, ale u jakiej ilości osób? Mało osób zostało, cienka ulica uciekła są tylko Ci co mają stalowe jaja, i grubasy które muszą coś wiedzieć. Tak to była korekta, szok dla drobnicy i zbijanie kursu przez grubasów tylko by dokupić więcej i taniej. Gry które odnoszą sukcesy nie powstają z dnia na dzień- racja. Połącz fakty, info z tamtego roku było takie że na koniec 2016 wyjdzie "Lick me"- nie wyszło, ale na początku 2017 przyszło info o T-mobile Polska że zrobią im grę. Zarząd dobrze kombinuje, udało im się sprzedać grę która już była gotowa. Dlaczego nie ma informacji teraz? Po drodze weszły grubasy z emisji D, chcą pobrać jak najwięcej się da, przestraszyć takich jak Ty, sprzedałeś papier co nie? :D Mam nadzieje że nie i jesteś na tyle mądry że masz, i naganiasz żeby dobrać. Na dniach powinno być info, ja już mam pasy zapięte, i nie te w psychiatryku :D 
[x]
MGAMES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.