Dnia 2017-03-05 o godz. 07:16 ~Tak napisał(a): > Ale drwić z ubranych nie można? > > Jak tam projekt 10 pln w 2017?
Cieszę się, że teraz tu przyszedłeś trolować, ostatnio jak stękałeś na Mirbudzie to poszedł ponad 50%, powtórka na Avii mile widziana. Dawaj ile wlezie a wszyscy na tym skorzystamy :D
A ja przypomnę jeszcze raz że strata jest tylko w wyniku netto bo dochody spółki były najlepsze w historii spółki ,spowodowało to wzrost kapitału własnego .Dlatego wartość księgowa tylko w 4 Q 2016 wzrosła o 2,42 PLN na akcję.
Dnia 2017-03-05 o godz. 10:20 lawyer_mz napisał(a): > Dnia 2017-03-05 o godz. 07:16 ~Tak napisał(a): > > Ale drwić z ubranych nie można? > > > Jak tam projekt 10 pln w 2017? > > Cieszę się, że teraz tu przyszedłeś trolować, ostatnio jak stękałeś na Mirbudzie to poszedł ponad 50%, powtórka na Avii mile widziana. Dawaj ile wlezie a wszyscy na tym skorzystamy :D
Haha troszkę czasu minęło ale wskaźnik zadziałał prawidłowo. Chyba można ogłosić koniec czasu wielkiej smuty na Avii. Kto nie dał się wyleszczyć może dziś z zadowoleniem podziwiać piękny wzrost.
Przy dzisiejszym potencjale ,tylko idiota oddaje akcje na tym poziomie. Ale każdy na giełdzie ma swoją strategię. Ja mam spółki na przyszłość i mam pakiety na krótko. I zawsze jakaś rezerwa na okazje. I tak się bawię .Niema na giełdzie ludzi nieomylnych, każdy gra jak chce .A praktyka na naszej szulerni GPW pokazuje, że najlepiej wychodzi się na bankrutach.