wszyscy uciekają z tonącego okrętu poszukiwania inwestora trwają od dawna ale nikt się nie kwapi jeszcze tylko ostatnie wyciąganie kaski ze spółki i pozamiatane będzie
Kolejny raz to samo. Jestem cierpliwy więc napiszę jeszcze raz Pan Maciej Wandzl oraz Pan Mariusz Omieciński nadal mają znaczący wpływ na Próchnik S.A. poprzez dominującego akcjonariusza Próchnik S.A.jakim jest spółka Listella S.A.
Martwi mnie to że teraz trzej Panowie sprawują kontrolę nad Próchnikiem S.A. poprzez spółkę nie notowaną na GPW. Celem takiego działania MOŻE BYĆ to aby zgłoszenie upadłości Próchnik S.A. nie miało wpływu na notowania dotychczasowych akcjonariuszy np. Soho Development. Może to czarnowidztwo ale ta myśl nie daje mnie spokoju.
czas PRC na GPW powoli dobiega końca nie mogą w nieskończoność dokładać kasy - 4 letnia restrukturyzacja nie przynosi efektów ostatnia dosypka wirtualnej kasy żeby było czym sypać
Ale kto dokłada kasy do Próchnik S.A. ? Jeżeli masz na myśli drobnych akcjonariuszy, to się zgadzam, tak przez ostatnie 4 lata dołożyli do Próchnika kilkadziesiąt milionów złotych.