dopóki nie rozbiorą 1 grosza i połowy z 2 groszy to za duże ryzyko wejścia. Dodatkowo straszą jeszcze procesem scalenia akcji co dodatkowo odstrasza kupujących. Niech Zarząd z prezesem Janusem na czele założy sobie lock-up na akcje serii I a nie traktuje giełdy jak dojarki z kasą skoro ani stodoły ani krów jeszcze nie ma.
W sytuacji gdy co obserwowałem jakiś czas temu na sprzedaży dowalano PKC i ukryta były również ogromna podaż to intencje posiadaczy darmowych akcji serii I są nieciekawe dla mnie. Mogę akcje kupować ale tylko w sytuacji powyższych deklaracji Zarządu lub pokazania realnej produkcji, umów z odbiorcami i prognozowanych zysków z tego tytułu.
Po co ma kupować np. 2mln akcji skoro potencjalnie na podaży będzie stało 200 mln., 500 mln czy 1 miliard ! Zrobią później scalenie to z 1 grosza co pokazał przykład tej operacji na INDYGO zrobi się 0,00001 zł :)
Dopoki Zarzad nie zagwarantuje zakazu zbywalnosci akcji serii I do do czasu uruchomienia produkcji i podpisania umow na dostawy lub osiagniecia jakiegos poziomu kursowego, jsk to sie odbywa przy profesjonalnych i uczciwych zarzadzajacych i rozpoczynajacych biznes to nie tykal bym tego nawet kijem przez szmate. Tylko wiadomo, ze zarzadzajace to cwaniaki i wiedza ze to darmowa kasa od leszcze stad tez non stop pkc i walenie akcjami po 1! Czego mozna sie od nich spodziewac jak nie sa wstanie splacic obligacji, kase wzieli, przejedli, a teraz chca redukcji czy dawanie w zamian akcji ktore sa nic nie warte!
- ALE FERMENT SIEJECIE - CZY PRZYJRZAŁEŚ SIĘ TYM ZLECENIOM P0 0,03GR I KOLEJNYM - TO SĄ ZLECENIA W GRANICACH 2-3TYS ZL. ( TO SIĘ ULICA USTAWIŁA ) - CZY MYSLISZ ŻE KAŻDY TU MA NA 2 CZY 3TYŚ ZŁ WRZUCONE TAK JAK WIĘKSZOŚĆ - SAM SPRZEDAŁEM 1,5BAŃKI PAPIERU I GDYBYM WYSTAWIŁ RESZTE TO BY BYŁO DRUGIE TYLE CO JEST TERAZ PKC - WTEDY JEDEN Z DRUGIM BYŚCIE PISALI GŁUPOTY ( I TAK PISZECIE ) - LESZCZ ZAWSZE BĘDZIE LESZCZEM I FERMENT SIAĆ BĘDZIE ( STRACH JEST ZŁYM DORADCO - I UDZIELA SIĘ INNYM NAUCZ SIĘ JEDEN Z DRUGIM SAMODZIELNIE MYŚLEĆ ) - A MOŻE NAGANIASZ JEDEN Z DRUGIM ABY SAMEMU KUPIĆ PO 0,01GRONI - BO SIĘ ZAWIESIŁEŚ NA JAKIMŚ TAM PAPIERKU I MYSLISZ ŻE JAK POPISZESZ TE SWOJE GŁUPOTY TO WPŁYNIESZ NA KURS ? - JAKOŚ NIGDZIE NIE PRZECZYTAŁEM O SCALENIU AKCJI - CZY NA KAŻDEJ SPÓŁCE GROSZOWEJ KTÓRA WYSTRZELIŁA W GÓRE BYŁO SCALENIE ? - TROLOWANIE JEST DOBRE DLA TROLI
W ktorym miejscu nie napisalem prawdy czy opisalem sytuacji jaka panuje na spolce ecr?
Wzieli dotacje? Wzieli, zakonczyli budowe? Nie, publikowali rzetelny obraz tej inwestycji, jakies uszkodzone patele, juz tuz tuz przed uruchomieniem, minelo.z pol roku i dalej zaklad rdzewieje! Walili akcjami pkc, sprzedawali z ukrytej sprzedazy? Walili i sprzedawali wiec nie matacz:)