• Redan Autor: ~jaco [80.238.80.*]
    Ciekawe ilu z nas tu wytrwało z pamiętnej akcji w której chciano nas wyrzucić z giełdy...Cały WIG ruszył do góry,a tu marazm..I pełno naganiaczy by sprzedawać akcje...Niektórzy już sprzedali we akcje z stratą...Duża cześć z nas trzyma te truchło :-) .Jak jest tak źle , to czemu naganiają by sprzedawać , od razu to kupują..Śledziłem te wyczyny jak jeden z kolegów to sprzedawał, powiadomił mnieo tym..I o dziw poszło sporo akkcji i zerowe spadki były... Polcolorit wyszedł na podobnym ruchu dobrze...Aleks odezwij sie...Zapomniałeś już o nas :-)...Pozdrawiam tych z którymi mam kontkt i pozostałych....Jacek.
  • Re: Redan Autor: ~redanik [62.87.183.*]
    ja jestem trzymam się zębami i nogami
    pzd
  • Re: Redan Autor: ~ja [94.254.227.*]
    Trzymam Jacku pozdrawiam.
  • Re: Redan Autor: ~buu [37.47.0.*]
    rowniez trzymam ale coraz czesciej mysle o wywaleniu. Gdybym wpakowal wszystko w energetyke to mialbym juz spokoj. a tak to nie wiadomo ile sie pokisimy zanim na 4pln wroci
  • Re: Redan Autor: ~Cockero [62.133.145.*]
    Ja tez tryzmam
  • Re: Redan Autor: ~Daro [95.160.154.*]
    Czekajmy na wyniki, a te nie będą złe, każdego dnia ktoś skupuje sukcesywnie akcje za parę tyś.
    Ja też mam trochę tych akcji.
    Poczekajmy cierpliwie. A Wy jak obstawiacie wyniki ???
  • Re: Redan Autor: ~dar [94.154.58.*]
    A ja powoli zacznę dokupować może wpadnie jeszcze mam czas

• Re: Redan Autor: ~Mialem_17k [94.254.146.*]
    Jaco, ja tez trzymam - przy pamietnej akcji mialem 17k teraz po dokupieniu powyzej 30k sie uzbieralo. Oby tylko nas nie wyleszczyli. Pozdrawiam
  • Re: Redan Autor: ~tomek [164.126.178.*]
    Jaco, pozdrowienia. Też trzymam ten sam niewielki pakiecik. Mógłbym to opchnąć i być już dodatkowo zarobionym na wielu innych walorach (chociaż i przy cenie 2,07zł bylbym na plusie), ale liczę, że i tutaj zaświeci słońce i pojawi się duży zarobek. A dla obawiających się takich numerów jak na polcorolicie... po wydaniu wyroku przez sąd (biegły podobno wycenia polcorolit na ponad 8zł) wiśni będzie bardzo trudno przeprowadzić wycofanie z gpw (dodatkowo przy łatwej wycenie TXM)... co prawda w Polsce orzeczenia nie są wiążące tak jak w systemie anglosaskim, ale sądy w dużej biorą pod uwagę wyroki w podobnych sprawach. Nie ma się co bać, przetrzymaliśmy złodziejski czerwiec 2016r, to i przetrzymamy inne posunięcia wiśni... zgadza się, Alex?
  • Re: Redan Autor: ~Martines [178.37.67.*]
    Też podnoszę rękę. Jestem, mam 20k
[x]
REDAN 0,00% 0,05 2025-05-02 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.