Witam zaczęły sie pojawiać wpisy finalizujące połączenie w grupie polmlek mysle że po ich zakończeniu będziemy mieć decyzje co do Partnera . wydaje mi się że to już ostatnie zaniżanie kursu na Partnerze w tym tygodniu powinniśmy wybić ponad 11 gr. Wczorajsze zbanowanie moich wpisów i blokada IP do końca sesji było czymś dziwnym . Nie wiem jak to zdarzenie mam sobie tłumaczyć ale myślę że na forum jest osoba zainteresowana aby kurs trzymać na niskim poziomie i tyle.
kolego taka jest giełda która w większości polega na grze psychologicznej, jeżeli jest tak jak mówisz iż chcą wywalić w rynek 80 % swoich akcji to tak na spokojnie pomyśl co musieli by zrobić ? musieli by wywindować kurs na przynajmniej 0,30 jak na present czy xplus które też przez rok były zamrożone jak i reszta newconnect także wybicie niezależnie od sytuacji należy się tutaj, ale zarobią tylko Ci co mają mocne nerwy. Żeby ktoś zarobił musi ktoś stracić
a dodam jeszcze iż wczoraj jeden tutaj z piszący tutaj na forum który się udziela od czasu do czasu wpada napisze dwa posty i pisze że czeka na 0,07 ;) może się doczeka a może tylko marzy ale takich skoczków jest tutaj bardzo dużo co siedzą na takich spółkach i wklejaja negatywne posty z ustawionymi zleceniami kupna na niskich poziomach wpadnie to dobrze nie to nie bo takich zleceni ma pewnie na 30 spółkach a uwierz że skoczków jest więcej jak inwestorów, Ty wysmarowałeś pół strony tylko po to bo jesteś jednym z tych skoczków
wcale nie napisalem ze chca wywalic w rynek 80proc akcji :) raczej wrecz przeciwnie
napisalem tez duzo innych, wydawalo mi sie istotnych rzeczy, ani jednego powodu do usuniecia watku, ale watek zostal usuniety hahaha
czyli bylo w nim cos na rzeczy - to nawiazujac do teorii spiskowych jaki wniosek ?
kto przeczytal i zdazyl, ten wie teraz mozna sie zastanawiac i wyciagac wnioski dlaczego watek "zniknal" i dzialac przekladajac to na ruchy na papierze bo ja oczywiscie zachecac do k...a nie bede :D taki maly rebusik [5liter]
a watku pomimo ze mam go w notatniku skopiowanego powtarzac nie bede :)
no widzisz masz wątek skopiowany w notatniku ... tylko po co ? to potwierdza że robisz kopiuj wklej i podmieniasz tylko spółki a potem sie dziwisz że cie banują
oswiece cie, ze sa tez inne mozliwosci we wszechswiecie i powinienes to w swojej przzenikliwosci dopuscic do glowy
skopiowalem go tuz przed wyslaniem, bo ... modernizuja mi neta na swiatlowodzie, zmieniaja na 5GHz zamiast chyba 2,4 i wogle robia jakis balagan, a ze jak sam zaznaczyles napisalem pol strony to nie chcialem zeby sie okazalo ze watek przepadl bo net zamulil akurat w tym momencie
proste ?
zreszta gdybys troche pomyslal to sam bys wpadl ze skoro watek byl na pol strony i raczej go przeczytales jak sadze to wiesz ze nie mogl sie w prostej lini odnosic do innych walorow bo dotyczyl w szczegolach partnera i odnosil sie tylko do niego i w tym przypadku ctrl c ctrl v nie mialoby zadnego sensu
ehhh takie oczywiste oczywistosci
dobra, mysla co chceta, piszta co chceta i palec na enterze ja znikam
zresztą zaraz przepraszam to Ty wczoraj pisałeś że idziesz na inną spółkę a dokładnie potwierdziłeś ten fakt na koniec sesji drugim wpisem że idziesz na balticinw a tutaj jesteś ustawiony niżej bo sobie wymyśliłeś że spadnie. To skoro to taka zła inwestycja to po co chcesz kupić ? Przecie blc to bankrut a zobacz ide dał zarobić dzisiaj i wczoraj co sam nadmieniałeś
no fakt blc dal zarobic ale z zarzadzania kapitalem powinienes wiedziec, ba nawet z tego powienies wiedziec ze nie wklada sie wszystkich jaj do jednego koszyka ... moze jak grasz 20tys zlociszy to wtedy nie ma sensu sie rozdrabniac tylko isc woz albo przewoz ale inaczej nie wolno taka dobra rada od goscia ze stazem od ... 1992 roku
a w skasowanym dzis w watku miedzy innymi poddalem w watpliwosc fakt wyciskania walora po 8 przez blokowanie pakietami po 150.000 i 100.000 ustawionymi na sprzedaz po 9 , bo wowczas wg mojego zalozenia te wyciskane akcje z ulicy powinny trafiac do wyciskajacego a jak zaznaczylem znaczny pakiecik trafil np do mnie ... wiec na bazie tego co obserwuje, na bazie tego co zakupilem, widze ze teoria z blokadami po 9 jakas taka chybiona raczej zaznaczylem tez ze gdybym swoj zakup wystawil do sprzedazy po 9 to efektem moglby byc od razu handel kupie po 7 sprzedam po 8
i wogle napisalem sporo wg mnie ciekawych rzeczy, ale to moze byc tylko moje wyobrazenie, jestem otwartym umyslem i dopuszczam taka ewentualnosc :D
Dnia 2017-03-06 o godz. 15:48 ~xxx napisał(a): > to oprocz ukrytego masz tez zwykle > mozesz pakowac do tego twojego planu 5.399 999 szt > > duzo jeszcze musisz dokupic ?
ubierają śmieszne , tutaj jest o tyle ciekawa sytuacja że 2 osoby mogą mieć 10.799.998 i nie muszą się ujawnić. i zostaje tylko 1.200.002 nie dużo do podziału
"Na takim poziomie???" a co ? myslisz ze nisko ? moze za wysoko kupiles i zaburza to postrzeganie wysoko/nisko podwojny szczyt na wykresie, dystrybucja pelna geba