cos czytałem o nowch modelach Sony i reszty towarzystwa na targach w Barcelonie, które sie właśnie odbywają Lark jednak nie jest taki głupi aby sie odkrywac na jakis targach, zaatakuje wszystkich z zaskoczenia jakims nowym modelem Stratusa tzn. jego zdjeciem na facebooku lub ewentualnie zawezwie Apple albo Samsunga do zawarcia ugody w wysokości 2 mld złotych w związku z nielegalnym wykorzystaniem przez nich patentów i licencji Lark i wtedy to bedą wzrosty
ja już jestem zdyskredytowany przez ciebie, ze bardziej sie nie da, normalnie nie wychodze spod stołu, a posty usuwa moderator a nie ja ten lark to jakas swieta krowa czy co? ponabijać sie niemożna? chlopie wyluzuj
napewno podjarales sie ze to jakie dobre info i mega wzrosty wisza w powietrzu, juz po samym tytule ale pamietaj moje posty tutaj to nic w porównaniu do raportów bieżacych larka raporty larka to dopiero dobry kabaret
Czytając tw posty czasami odnosze wrażenie że nie prowadzisz biznesu a bliżej jesteś sektoru burwy niszczego szczebla
Jakbyś dobrze poczytał to lark europe na targach prezentował sw urządzenia
dokładnie mówiąc jestem ładowaczem koszy ze smieciami na smieciarke, i wollnych chwilach tutaj dorabiam pisząc zamówione posty zawsze z 10 zł dodatkowo wpadnie na miesiac, po godzinach dorabiam jeszcze jako zbieracz psich odchodów, zawijam je w woreczki i wrzucam do kosza
Oczywiście ze lark europe byl na targach w barcelonie, prezes kupil sobie wycieczke i poogladal, jak wyglada prawdziwy sprzet
dziekuje wszystkim na tym forum za analize mojego zatrudnienia, stanu rodzinnego i psychicznego naprawdę jest to interesujące doświadczenie za to szkoda, ze tak mało merytorycznych rzeczy jestescie w stanie napisac o Lark ale w sumie i tak to co piszecie o lark jest załosne i nic nie warte
Merytorycznie można rozmawiać z kimś kto jest wstanie podjąć polemike a nie krytyke uzasadniając że sw pogląd jest jedymą prawdą kto nie jest świadomy czyta takie posty daje się ponieść emocją zwłaszcza obawą
Uważam że często zamydlasz rzeczywistość - nie rozumiesz struktury biznesu jak i działania przeanalizuj dlaczego polskie smarfony się sprzedają dlaczego kowalski woli kup statusa od larka niż samsunga ......
Szwej pisze pod dwoma nicami LARK i Szwejk, stracił kasę i ma żal, żona zostawiła brak perspektyw jak zwykle będą wzrosty zniknie jak większość nieudaczników na GPW
ja stad nigdy nie znikne a jak tam twoja karma buchachaaaaa, czytajac twoje wypociny, to wtope zaliczysz jak niewiem sam kmiotku czekasz aby wyjsc zakcji tego smiecia, juz miales nadzieje ze odbicie bedzie 15 lutego jak mni premium oglosi uklad, ale źle obliczyles trajektorie lotu i ukladu nie ma i sie kisisz pocieszajac sie wpisami tutaj o wzrostach, JA TE AKCJE KUPILEM KOLEKCJONERSKO, JAKO SMIECIOWE I TEGO SIE NIGDY NIE SPRZEDAJE
a Ja nie mam Tych akcji i co a Ty się przy pucowałeś że masz!!!!!!!!! taki z Ciebie inwestor że pozostało Ci żal przelewać na forum, jesteś bez kasy i rodziny tylko nienawiść, na każdej spółce są tacy jak TY potem znikają jak śmieci
nie rozumiem struktury biznesu buchachaaaaaaa wejdz na strone larka na facebooku, tam zobaczysz wpisy klientow i zrozumiesz strukture biznesu jak sie smartfony sprzedają to zauważyłem tez po info z ABC data i wynikach za ostatnie lata i widze wkolo jakie ludzie maja smartfony to ze te smartfony sa jak chinskie podkoszulki to kazdy wie, dzies w stodołach jacys ludzie ich uzywają poczekajmy na wyniczki za najblisze lata to zobaczymy co to jest za badziewie