INTEGER Porozumienie Mniejszości - na dziś ponad 50 osób - 2,34%
Akcja trwa właściwie dopiero od poniedziałku i to na dobrą sprawę głównie tylko z tego forum w ciągu 3 dni zgłosiło się kilkadziesiąt osób, w najbliższych dniach akcja powinna odbić się szerszym echem, więc zakładamy, że będzie nas sukcesywnie przybywać, zatem jak widać są ogromne szanse na to że przerodzi to się w coś większego i poważniejszego niż się na początku wydawało.
Moderator z jakiś przyczyn (???) sukcesywnie usuwa nasze posty - więc zakładam że ten wpis też może błyskawicznie zniknąć. Jednak na pokrewnych wątkach bez trudu można znaleźć stosowną informację "co, jak i gdzie"
Panowie (Lapidenko, Ostry, Mixa, Jari, Tres, Nowy Leszczu), którzy wyrazili wcześniej na forum chęć przystąpienia do grupy zapraszamy do potwierdzenia swojego akcesu drogą mailową. Oczywiście wszyscy inni drobni akcjonariusze ITG mile widziani i zachęcamy do kontaktu. W akcjonariacie mniejszościowym może tkwić duża siła tylko trzeba się zebrać. Pozdr
Widzisz Marsik, niby wszystko się sprawdziło, Rycerz przybył ..z tym że wygląda na to że zrobić dobrze ale tylko sobie, ale zobaczymy...jak widzisz ludzi krew zalała i trudno im się dziwić, a jak nie widzisz to sprawdź pocztę...a jak nadarzy się okazja to wyjaśnię Ci dlaczego mi się chce. Bo wbrew temu co wielu Się moze wydawac, nie chodzi mi tu jedynie o to, o co chodzi większości, nie masz swoją drogą poczucia że ktoś w żywe oczy gra w ....mając słabszych w koło za debili?
...stawiam 100 do 1, że jutro przekroczymy 3%...:))) można by rzec że dynamikę mamy taką jak Spółka miała za najlepszych swoich dni...cóż za paradoks...ale czasy akurat mamy pełne paradoksow...
Ku pokrzepieniu serc dodam, że "kopalem się już z paroma końmi" w życiu i wiem że jak celnie i mocno kopniesz to i najbardziej nawet narowistego konia cofnie...tak że spokojnie..róbmy swoje :)