Ja ale jakos z sie nie przejnuje z tego powodu, czekam na info bo jakbys troche sie wysilil i poszperal w sieci to wiedzialbys ze warto. Wujek google wszystko ci powie
Dnia 2017-03-02 o godz. 13:22 ~pinokio napisał(a): > i masz racje schlodzili, podbili, i znowu w dol jazda, jak to nie bedzie podskakiwalo w gore nikt nie tknie zeby sie ubrac
niestety taka tu gra jest teraz wzielem 36 oddalem 40 i teraz do wsparcia 30 ale to pewnie jutro
Dnia 2017-03-02 o godz. 15:09 ~pinokio napisał(a): > raczej teraz jest dno, taniej nie bedzie chyba sadzilem ze poleci na 30 dzis, ale zbierane, chyba trza brac >
Dnia 2017-03-02 o godz. 15:09 ~pinokio napisał(a): > raczej teraz jest dno, taniej nie bedzie chyba sadzilem ze poleci na 30 dzis, ale zbierane, chyba trza brac >
wskazniki znow podbite no jak chcesz ryzykuj ja narazie nie biore poczekam do jutra
Ubrali??? Znasz inne słowo niżeli te? Ubierać się potrafię sam więc nikt nie ubiera mnie.
Jeżeli mam pakieciki taki i mogę oddać go z zyskiem po 42 to pomyśl za ile go kupiłem lub kiedy.
Pozdrawiam
Dnia 2017-03-03 o godz. 07:23 ~Mądrala napisał(a): > Ubrali??? Znasz inne słowo niżeli te? Ubierać się potrafię sam więc nikt nie ubiera mnie. > > Jeżeli mam pakieciki taki i mogę oddać go z zyskiem po 42 to pomyśl za ile go kupiłem lub kiedy. > > Pozdrawiam
Ją ich nie oddam po 42, biorąc pod uwagę przyszłe przetargi i obecne cena za niska.
Za 60 też nie dałem bo wolę trzymać (trzymam już długo) i ten pakiet zwrócił mi się już dawno na innych spółkach
Dnia 2017-03-03 o godz. 08:24 ~Mądrala napisał(a): > Ją ich nie oddam po 42, biorąc pod uwagę przyszłe przetargi i obecne cena za niska. > > Za 60 też nie dałem bo wolę trzymać (trzymam już długo) i ten pakiet zwrócił mi się już dawno na innych spółkach
twoja sprawa ale jakbys oddal za 60gr dzis juz prawie polowe taniej jest 30gr:)))