Przez te niemrawe Wasze obroty na velto musiałem od dzisiaj iść do pracy fizycznej, a 20 lat nie pracowałem fizycznie tylko siedziałem w biurze. Jak tu będzie 1 grosz więcej(do góry) to za każdy grosz więcej trzeba będzie czekać 1 m-c !
Dnia 2017-03-01 o godz. 13:37 ~Ss napisał(a): > Nie spodziewaj sie na velto więcej niz 0'06
uważam, że to typowa dystrybucja, 6 gr. to już długo tutaj nie zobaczymy.... Ci co chcą sprzedać mają szanse po 4-5 groszy, żeby nie było że naganiam na spadki bo sam ustawiłem się z kupnem na 3gr bo w tym momencie tylko w tej cenie mogę tą makulaturę kupić.
Nie ma sensu kupować drożej jak widać, tutaj jest typowa dystrybucja na poziomach 4-5 groszy
Dnia 2017-03-01 o godz. 14:34 ~Johny napisał(a): > Zebys nie zostal na peronie
oby... ale tego typu wypowiedzi widuję od 3 miesięcy, a co sprytniejsi kupują na poziomie 3-4 groszy i wywalają na poziomie 5-6 groszy.Tylko że niedługo te poziomy obniżą się o 1 gr.
Dnia 2017-03-01 o godz. 14:46 ~wolny napisał(a): > Dnia 2017-03-01 o godz. 14:34 ~Johny napisał(a): > > Zebys nie zostal na peronie > > oby... ale tego typu wypowiedzi widuję od 3 miesięcy, a co sprytniejsi kupują na poziomie 3-4 groszy i wywalają na poziomie 5-6 groszy.Tylko że niedługo te poziomy obniżą się o 1 gr.
obniżą się o 1 gr. bo dystrybucja jest mocna - co widać gołym okiem....
Dnia 2017-03-01 o godz. 15:22 ~niki napisał(a): > PO 4 NIKT JUZ NIE ODDAJE A MOŻE PODSKOCZYMY NA 6 GRONI
zanim użyjesz słowo "NIKT" lepiej policz ile dziś zostało oddanych po 4 groszy....
dodatkowo policz ile akcji zmieniło właściciela po 5 groszy i porównaj to z jutrzejszą analogiczną statystyką .... w będziesz w temacie pt. "typowa dystrybucja" :)