• pytanie do FaryZeusZ-a Autor: ~Grysik [62.233.140.*]
    Cześć

widać po wpisie, że jesteś na bieżąco

zadam jedno tylko pytanie ,, a co jak PARR się nie zgodzi nie poczeka i zażąda natychmiastowego zwrotu 18baniek ????

to co wtedy ????

pozdrawiam
    G.
  • Re: pytanie do FaryZeusZ-a Autor: ~PIotrDe [78.88.29.*]
    Kolejna emisja ;-)
  • Re: pytanie do FaryZeusZ-a Autor: ~FaryZeusZ [89.64.55.*]
    Ja nie wiem co może się zdarzyć. Jedynie mogę przypuszczać. Spółka jest w postępowaniu sanacyjnym wiec głos będzie miał tutaj nadzorca sądowy. PARP jak i inne podmioty są wierzycielami. W wypadku żądania zwrotu natychmiastowego prawdopodobnie uruchomi si polisa PZU i z kolei PZU dojdzie jako wierzyciel.

Na spłatę wierzycieli może iść sprzedaż majątku, pieniądze inwestora , emisja lub inne.

Ale ja tak naprawdę nie jestem pewien czy będzie żądanie zwrotu czy dostana nowy termin na kończenie budowy?????
  • Re: pytanie do FaryZeusZ-a Autor: ~Grysik [176.241.245.*]
    tak tego nikt nie wie z wyjątkiem Darka ale może on już ma to poukładane

najbliższe dni pokażą co i jak wg mnie to marzec będzie przełomowy dla firmy

jeśli ECR pokaże 1 lub 2-3 umowy podpisane to może będzie to zwrot w pozytywną stronę i wzrosty

inaczej bedzie jak było lub jeszcze gorzej

oby się udało :)

pozdr
    G.
  • Re: pytanie do FaryZeusZ-a Autor: ~FaryZeusZ [89.64.55.*]
    Kluczowa jest tutaj obecna emisja, jeśli bedzie udana to jest szansa ze spółka sie powoli wygrzebie z kłopotów. Nie wiem kto ją obejmie (kierowana do prywatnych inwestorów) ale słyszałem plotki, ze na pewno akcje będzie brać DJ.
[x]
ECERAMICS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.