• Spadek Autor: ~Damian [46.134.161.*]
    Nie było chętnych z prawej, praktycznie nic z lewej i spadło. Tutaj juz dawno powinien byc obrót po 30k dziennie a jakoś brakuje popytu.
  • Re: Spadek Autor: ~Jorg [89.76.61.*]
    Gdzie nasz Pan PP, tak naganiał a i tak nie uda mu sie opchnąc pakietów po 45, szkoda szkoda, A tak ładnie technicznie do wybicia wszystko było przygotowane :)

Możesz PP brać z prawej, dadzą Ci ile chcesz tak jak mówiłem ;)

Sypnijcie po 36, powiększe pakiet :)
  • Re: Spadek Autor: ~PP [94.254.146.*]
    Nie mam dzisiaj czasu. Troche spekulacyjnie od rana na elkop wszedlem po 60 za wszystko i nie moge kupic teraz Grempco. Ale tam bedzie z 20%. Jutro z rana wywale bo Parowki sa niebezpieczne. Pozdro. A Grempco to solidna firma i nie kreci sie kółek bo nie ma jak.
  • Re: Spadek Autor: ~Jorg [89.76.61.*]
    Bo to śmieć z NC bez płynności ;) bierzesz i czekasz pół roku na możliwosc sprzedania. Nikomu bez ztego czasu nie polecam
    Ja to widze inaczej. Nawet jak miałbym rok trzymać to i tak lepiej jak w skarpecie. Jestem na gieldzie z 15rok (raz mnie wyzerowało a raz w moesiac zarobilem na samochod). Jak wartosc spolki jest 4 razy wieksza niz ja wycenia rynek to po potwierdzeniu wynikow bedzie wzrost. To jest wielce prawdopodobne.
  • Re: Spadek Autor: ~Damian [46.134.21.*]
    Racja
  • Re: Spadek Autor: ~Damian [46.134.58.*]
    Przy takim popycie to niebawem będzie tu 20 groszy...
    Najpierw musi byc podaż. A ja przy cenie 30 gr biore 100000 papiera.
  • Re: Spadek Autor: ~mr [46.134.58.*]
    Tak każdy bierze tylko kurs stoi jak DRUT
  • Re: Spadek Autor: ~PP [188.146.132.*]
    muszą się potwierdzić rewelacyjne wyniki! tj. 15.05 i widać, że większość to wie i nie ma transakcji. Bo jak ktoś sprzedaje to raczej jacyś maruderzy! Nikt z większym pakietem nie zdecyduje się na sprzedaż bo efekt będzie taki, że nie da się potem odkupić pakietu!
  • Re: Spadek Autor: ~PP [94.254.144.*]
    Troche ostatnio mialem szczescia i mam sporo kapitału(elkop 30%. Ialbatrors 10%. Polimeks 10%, vivid 10% ). Z checiom bym dokupił ale poczekam na rynek jak sie zachowa. W poniedziałek dokupuje za wszystko Vivid. Moze byc HIT
  • Re: Spadek Autor: ~Damian [46.134.26.*]
    A ja polecam pepees. Dobre prognozy, wyniki 30.03, kapitalizacja ok 30% za niska. Czuje, ze da rade zarobić ok 20-30%. Co do polimexu nie w porę wysiadłem i jestem na stracie, takze Ci gratuluje :)
  • Re: Spadek Autor: ~PP [94.254.147.*]
    Dziwi mnie że nikt nie chce kupic Grempco po 35gr i wyzej.? A pod koniec roku po 1,5 beda kupowac i to bedzie tanio.
  • Re: Spadek Autor: mariololo2 [195.205.182.*]
    ja bd chętnie dobierał, ale dopiero w kwietniu, na razie czekam wyniki q4@2016 na OUTDOORACH - raport w piątek
  • Re: Spadek Autor: ~PP [94.254.179.*]
    Ja sprzedalem VIVID i kupilem FoTe za 1.27 . Zobaczymy
  • Re: Spadek Autor: ~Kamil [83.22.124.*]
    Ja siedzę na FOREVEREN (średnia 0,51), KSGAGRO (0,85), zasrane MNI (0,25) i GREMPCO. MNI czekam, aż wróci na poziom zakupu bo nie chcę tracić na tym szajsie pieniędzy. FOR i KSGAGRO to raczej długoterminowe inwestycje. GREMPCO to nowość w moim portfelu, ale szukam czegoś co robi dużo kółek do spekulacyjnej gry. Kilkanaście procent to też dobry zysk jak porobisz kilka takich kółeczek. Macie jakieś swoje typy na taką grę?
  • Re: Spadek Autor: ~PP [188.146.129.*]
    Ja dzisiaj wywalilwm Fote po 1.17 wszystko. W ryj 12%. Tak sie zastanawiam nad tymi kòłkami i czasami wchodze cos po infach. Mysle czy by wiecej Grempco nie kupic i czekac ze 2lata.
  • Re: Spadek Autor: ~Kamil [217.99.216.*]
    Z chęcią wrzuciłbym w GREMPCO jeszcze trochę pieniędzy, ale na chwilę obecną mam zablokowane na MNI i trochę zobowiązań pozagiełdowych. Myślę, że część z MNI przeznaczę na GREMPCO, a część na robienie kółek. Obawiam się tylko, że zanim sprzedam to cholerne MNI, to Grempco może być poza zasięgiem. Podobnie jak Ty, wierzę, że możemy odnieść spory sukces na tym papierze. Potrzeba czasu i rozgłosu.
  • Re: Spadek Autor: ~Kamil [217.99.216.*]
    Jakiś czas temu zrobiłem sporo kółeczek na SAPPERS. Kurs latał wtedy między 0,7 do nieco ponad 1 zł. Później kupiłem po 0,9 zł, wystrzeliło go do prawie 4 zł. Zarząd dał info o emisji i balon pękł. Udało się sprzedać po 1,9 zł, ale mimo wszystko spory kawałek przepadł i niesmak pozostał.
    Obserwuję ich cały czas i teraz też udałoby się zrobić kilka kółek, przedziały 1,6 zł - 1,9 zł, ale cały czas coś tam nieklarowna sytuacja jest. 24 marca znów jakieś zebranie zarządu. Niby nie ma emisji, niby może być. Cholera wie. PP, a kojarzysz PIG?
  • Re: Spadek Autor: ~PP [188.146.129.*]
    nie kojarzę! ja pamiętam czas z PMI !! ale to był HIT ! kupowałem po 35 gr a sprzedawałem po 2,5!
    teraz nie mam tyle czasu co kiedyś i już tak nie kręcę!
    Wyszukuje super spółek najlepiej po lekkich przejściach z poprawą wyników ( tutaj Grempco najlepiej się prezentuje!)
    a jeśli chodzi o rozgłos to lepiej nie robić za dużo szumu!!
    Tutaj jest bardzo fajny akcjonariat!!
    Ja wyceniam Grempco na minimum 1,6 zł !! ale zobaczymy!

[x]
GREMPCO -0,48% 1,04 2025-09-19 16:47:20
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.