Szkoda tylko , że akurat na tym czymś, wystarczy poświęcić trochę czasu i poczytać wątek ,, Fachowcy wydarzenia,, . Założony trzy lata temu a nadal aktualny. Widzieliście nagranie pana prezesa, juz na początku wielka porażka i jego mina - bezcenna. Ciekawe czy wspomniał o tym jak palił opony w Warszawie swego czasu w ramach protestu. Czy wspomniał o tym , że załatwił bez mydła akcjonariuszy na dwóch innych spółkach Reklamofon i Proxyad. Nie wspomnę o infie wyemitowanych obligacjach zabezpieczonych znakiem towarowym. Gdy to przeczytałem , przez trzy dni nie mogłem opanować śmiechu . Gdy już wtopicie swoje pieniądze, nie miejcie pretensji do pana prezesa tylko do siebie a właściwie swojej głupoty.
Zaczynasz spamowac od nowa? PogodzieLes się nasz tchórzu i spamerze z faktem , że za 8gr nie kupisz i , że twoje wizje się nie sprawdzily? Jak zwykle wyszła z ciebie klasa...spamera
Jeszcze chwila, jeszcze momencik i dołączą do wspomnianej dwójki. Swoją drogą, wierzyć się nie chce, że można przez kilka lat robić te same ,, sztuczki ,, na trzech różnych spółkach i zawsze znajda się dawcy kapitału. Inna sprawa, że chyba tylko na naszej bananowej giełdzie można bezkarnie robić takie rzeczy.
Wielonick pisałem Tobie setki razy, że z Ciebie taki fachowiec giełdowy jak nazwa tej spółki. Czas rany leczy, to może już lepiej się czujesz po tej spektakularnej porażce. Chociaż przypomniały mi się jeszcze Ursus i ZUK Stąporków który po 20zł garściami brałeś. To może być jednak zbyt wiele jak dla jednego dawcy kapitału.
czemu tacy ludzie nie siedzą w więzieniach? nie rozumiem tego, ziobro ściga kobietę co miała koszylkę z napisem na sobie a tu jakiś ps y ch o p ata okrada innych w biały dzień i nic !