,,usypianie niecierpliwych trwa w najlepsze; oj będzie się działo i to niedługo ...,,
Tak masz rację. Dokładnie ! Co najmniej 3.50 i żaden fryzjer tego nie zmieni. Co najmniej 3.50, powtarzam to jak mantrę, już nie wiem ile razy, chyba ze 20.
kolorowy wiatr a dopiero co jak pisałem, że rynek jak piec rozgrzany jest do czerwoności !
Dnia 2017-02-28 o godz. 13:38 ~spokojny napisał(a): > ooo jest kolorowy pierd - naganiacz :) MISZCZU AT :P > porażka z Orange, PGB, i całkowita kompromitacja na AP. > Mam cie zacząć wklejać MISZCZU AT? > Tacy jak Ty nie mają honoru jak dalej się tu wypowiadają bo całkowitym zbłaźnieniu....
Dnia 2017-03-01 o godz. 17:04 kolorowy_wiatr napisał(a): > 1 marca środa. > Wam się chyba kierunki dzisiaj pomyliły ? > PBG do góry, Boś pod chmury a AP do dziury > i żaden fryzjer tego nie zmieni ! > > 3.50 > > kolorowy wiatr
kto cie tu słucha kolorowy pierdzie? chyba nikt... Chyba pora zrobić z Tobą porządek powołując się na:
Zgodnie z art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi (Dz. U. Nr 183, poz. 1538 z późn. zm.) - dalej ,,Ustawie o obrocie" - zakazana jest manipulacja instrumentem finansowym, którą stanowi, m.in. rozpowszechnianie za pomocą środków masowego przekazu, w tym Internetu, lub inny sposób fałszywych lub nierzetelnych informacji albo pogłosek, które wprowadzają lub mogą wprowadzić w błąd w zakresie instrumentów finansowych, jeśli osoba rozpowszechniająca takie informacje wiedziała lub przy dołożeniu należytej staranności mogła się dowiedzieć, że są to informacje nieprawdziwe lub wprowadzające w błąd. Na każdego, kto dokonuje manipulacji w ww. sposób, Komisja Nadzoru Finansowego, na podstawie art. 172 Ustawy o obrocie może nałożyć karę pieniężną w wysokości 200.000 zł lub karę pieniężną do wysokości dziesięciokrotności uzyskanej korzyści majątkowej albo obie te kary łącznie.
Powiem wam tak moi drodzy, jacy tacy rodacy (bardziej jacy tacy !) Do pięt mi nie dorastacie. Gdzie jestem ? od kilku dni na PBG i cała analiza tam jest i moment wejścia po 3.14 i dzisiaj wybicie 25%.
życzę miłego dnia kolorowy wiatr
i to byłoby na tyle, nie chce mi się z wami gadać. Tą zazdrość, nienawiść wsadźcie sobie w buty
Dnia 2017-03-02 o godz. 14:52 ~drobny napisał(a): > napomknął o mnie,więc i ja wtrącę swoje 3 grosze: > > a co powiesz,jeżeli z 3,50 zrobi sie 5,30 ? > co,Kolorowy?
a co ona ma Ci powiedzieć? Naganiacze nie mają honoru... już pisał o nowych szczytach i wzrostach, sprzedał zarabiajac kilka groszy i ciągle pisze o spadkach.... nie można go NIGDY brać poważnie...
O widzę, że nie odpuszczasz, kolejne 20 akcji. Sprzedaj swój cały pakiet do 4,63 możesz puścić 10 000 akcji; podejrzewam, że więcej nie masz. Jesteś sprytny i najprawdopodobniej czekasz na nową rekomendację z któregoś z BM , podejrzewam, że cena docelowa będzie oscylowała ok. 10 zł.
Najprawdopodobniej "Kolorowy" wysypał się z akcji AP - zerowy obrót. PS. Mógłby sprzedać chociaż 1 akcję. Wielki błąd popełniłeś, wyprzedając się. Lada moment będą nowe rekomendacje BM dotycząca AP.