• Najpierw cytat Drobnego Autor: kolorowy_wiatr [89.68.126.*]
    ,,usypianie niecierpliwych trwa w najlepsze;
    oj będzie się działo
    i to niedługo ...,,

Tak masz rację. Dokładnie !
    Co najmniej 3.50 i żaden fryzjer tego nie zmieni.
    Co najmniej 3.50, powtarzam to jak mantrę, już nie wiem ile razy, chyba ze 20.

kolorowy wiatr
    a dopiero co jak pisałem, że rynek jak piec rozgrzany jest do czerwoności !
  • Re: korekta a potem jedziemy na 5 zl Autor: ~wtk [185.46.212.*]
    moim zdaniem korekcimy a potem atakujemy 5...
  • Re: korekta a potem jedziemy na 5 zl Autor: ~spokojny [78.8.6.*]
    ooo jest kolorowy pierd - naganiacz :) MISZCZU AT :P

porażka z Orange, PGB, i całkowita kompromitacja na AP.

Mam cie zacząć wklejać MISZCZU AT?

Tacy jak Ty nie mają honoru jak dalej się tu wypowiadają bo całkowitym zbłaźnieniu....

• Re: korekta a potem jedziemy na 5 zl Autor: ~rozbawiony-fryzjer [89.228.79.*]
    Dnia 2017-02-28 o godz. 13:38 ~spokojny napisał(a):
    > ooo jest kolorowy pierd - naganiacz :) MISZCZU AT :P
    > porażka z Orange, PGB, i całkowita kompromitacja na AP.
    > Mam cie zacząć wklejać MISZCZU AT?
    > Tacy jak Ty nie mają honoru jak dalej się tu wypowiadają bo całkowitym zbłaźnieniu....

.......................................................................................................................................

Ostatnio kolorowy ina BOŚ, PZU i KGHM pokazał klasę iście jak na Patentsie - hahahaha

https://www.bankier.pl/forum/temat_10-lutego-2017,23408747.html

https://www.bankier.pl/forum/temat_pzu-cena-akcji-j-e-d-n-o-c-y-f-r-o-w-a-i-tyle,23658905.html
  • Re: korekta a potem jedziemy na 5 zl Autor: ~max [31.178.136.*]
    Miszcz AT liczy ze na 100 strzałów w końcu trafi..korekta kiedyś musi przyjść ale czy 3,50? wątpię...pajac za nic nie ma honoru i tylko zaśmieca forum
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [77.114.88.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: kolorowy_wiatr [89.68.126.*]
    1 marca środa.
    Wam się chyba kierunki dzisiaj pomyliły ?
    PBG do góry, Boś pod chmury a AP do dziury
    i żaden fryzjer tego nie zmieni !

3.50

kolorowy wiatr
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [157.25.180.*]
  • atak naganiacza CD>>>>> Autor: ~spokojny [157.25.180.*]
    Dnia 2017-03-01 o godz. 17:04 kolorowy_wiatr napisał(a):
    > 1 marca środa.
    > Wam się chyba kierunki dzisiaj pomyliły ?
    > PBG do góry, Boś pod chmury a AP do dziury
    > i żaden fryzjer tego nie zmieni !
    >
    > 3.50
    >
    > kolorowy wiatr

kto cie tu słucha kolorowy pierdzie? chyba nikt... Chyba pora zrobić z Tobą porządek powołując się na:

Zgodnie z art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi (Dz. U. Nr 183, poz. 1538 z późn. zm.) - dalej ,,Ustawie o obrocie" - zakazana jest manipulacja instrumentem finansowym, którą stanowi, m.in. rozpowszechnianie za pomocą środków masowego przekazu, w tym Internetu, lub inny sposób fałszywych lub nierzetelnych informacji albo pogłosek, które wprowadzają lub mogą wprowadzić w błąd w zakresie instrumentów finansowych, jeśli osoba rozpowszechniająca takie informacje wiedziała lub przy dołożeniu należytej staranności mogła się dowiedzieć, że są to informacje nieprawdziwe lub wprowadzające w błąd. Na każdego, kto dokonuje manipulacji w ww. sposób, Komisja Nadzoru Finansowego, na podstawie art. 172 Ustawy o obrocie może nałożyć karę pieniężną w wysokości 200.000 zł lub karę pieniężną do wysokości dziesięciokrotności uzyskanej korzyści majątkowej albo obie te kary łącznie.
  • Re: atak naganiacza CD>>>>> Autor: kolorowy_wiatr [89.68.126.*]
    Powiem wam tak moi drodzy, jacy tacy rodacy (bardziej jacy tacy !)
    Do pięt mi nie dorastacie.
    Gdzie jestem ? od kilku dni na PBG i cała analiza tam jest i moment wejścia po 3.14 i dzisiaj wybicie 25%.

życzę miłego dnia
    kolorowy wiatr

i to byłoby na tyle, nie chce mi się z wami gadać. Tą zazdrość, nienawiść wsadźcie sobie w buty
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.248.31.*]
  • KGHM - wiatr zapowiada spadek, zmiana od tamtej pory: + 110 % Autor: ~rozbawiony-fryzjer [89.228.79.*]
    kolorowy na KGHM cię szukają - hahahaha
    A może przypomnieć twoją ostatnią ucieczkę z PBG?

https://www.bankier.pl/forum/temat_kolorowy-wiatr-kghm-bedzie-bessa-i-panika-a-tu-110-do-gory,23679237.html
  • Re: KGHM - wiatr zapowiada spadek, zmiana od tamtej pory: + 110 % Autor: ~rozbawiony-fryzjer [89.228.79.*]
     Niech ten mistrz od analiz przypomni sobie jak Armagedon na CAŁYM zapowiadał.
    I czynił to nie tylko na KGHM, a na wszystkich forach.
  • re:Kolorowy Autor: ~drobny [188.252.80.*]
    napomknął o mnie,więc i ja wtrącę swoje 3 grosze:

a co powiesz,jeżeli z 3,50 zrobi sie 5,30 ?
    co,Kolorowy?
  • re:Kolorowy Autor: ~spokojny [62.87.129.*]
    Dnia 2017-03-02 o godz. 14:52 ~drobny napisał(a):
    > napomknął o mnie,więc i ja wtrącę swoje 3 grosze:
    >
    > a co powiesz,jeżeli z 3,50 zrobi sie 5,30 ?
    > co,Kolorowy?

a co ona ma Ci powiedzieć? Naganiacze nie mają honoru... już pisał o nowych szczytach i wzrostach, sprzedał zarabiajac kilka groszy i ciągle pisze o spadkach.... nie można go NIGDY brać poważnie...
  • re:Kolorowy Autor: ~Marcin [194.153.119.*]
    Trzeba przyznać temu pyszałkowi Kolorowemu, że trafił dwa mocne ruchy w górę. ( boś i pbg )

Pomimo wielu wtop ma też dobre strzały.....

• re:Kolorowy Autor: ~BluSteReR [176.184.130.*]
    Bez urazy ale takie strzały to i ja łapie a zajmuje sie giełda dopiero od 6 mies.... i przy tym nie robie z siebie klauna...
  • re:Kolorowy Autor: ~Marcin [194.153.119.*]
    Nie wątpię to pewnie już milioner jesteś po kilku miesiącach;)
  • Re: Najpierw cytat Drobnego Autor: ida2010 [83.9.190.*]
    O teraz masz okazję sprzedać po 4,64 ?. "Kolorowy" daj znać ,że  żyjesz?, Bez Ciebie smutno na forum AP.
    O widzę, że nie odpuszczasz, kolejne 20 akcji. Sprzedaj swój cały pakiet do 4,63 możesz puścić 10 000 akcji; podejrzewam, że więcej nie masz. Jesteś sprytny i najprawdopodobniej czekasz na nową rekomendację z któregoś z BM , podejrzewam, że cena docelowa będzie oscylowała ok. 10 zł.
    Najprawdopodobniej  "Kolorowy" wysypał się z akcji AP - zerowy obrót. PS. Mógłby sprzedać chociaż 1 akcję. Wielki błąd popełniłeś, wyprzedając się. Lada moment będą nowe rekomendacje BM dotycząca AP.
    Trudno będzie zaniżyć kurs. "Ktoś" z ukrycjaka zbiera po 4,65.  " Kolorowy" pokaż na no Cię stać, myślę, że 4,65 łatwo przebijesz.
    Odezwijij się "Kolorowy w." - cena akcji AP in chce spadać, "'ktoś" to zbiera !
[x]
AUTOPARTN -4,38% 24,00 2026-05-15 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.