Panie Nowy Leszczu - zapraszamy - chyba że Pan już dołączył - adresy email nie są najczęściej tożsame z używanymi tutaj nickami, a swoją drogą, Jest już 1,74 % tj prawie 135 000 sz
Moje 100 sztuk , to kropelka , ale nie oddaję , InPost tu mam 1000 , których również nie oddam za grosze , choć podobno sytuacja ma być gorsza na InPoscie - tak przynajmniej piszą w PB i Strefie Inwestora , ale tam jest 8,4 % samego EBOiR , któremu rzucili rękawicę nie wpuszczając do RN przedstawiciela Banku , więc będzie co ma być
Czy pewni jestescie ze to co jak z pobieznej lektury postow rozumiem chcecie zrobic jest legalne? Generalnie chyba o zawarciu porozumienia trzeba poinformowac? Chetnie bym sie dolaczyl ale tylko jak nie ma ryzyka posadzenia o nielegalna zmowe itp
Jeśli będąc w zmowie, ktokolwiek zaczął by manipulować kursem akcji, to faktycznie. Ale z lektury wynika, że tu chodzi o coś innego. Poza tym najpierw musi powstać porozumienie, żeby o nim można ewentualnie kogokolwiek poinformować.
broken - chyba Ty jesteś inicjatorem zbierania mniejszosciowych do porozumienia - ja sie pisze jak bedzie cos powaznego, moge sie zaangazowac tez operacyjnie gdyby byla taka potrzeba (do ustalenia w co konkretnie) - nie mam zadnego maila 'prywatnego' wiec na razie mailowo sie z Toba nie skontaktuje bo wole pozostac anonimowy na tym etapie. gdyby jednak udalo sie zebrac ilosc glosow dajaca szanse na 10% to odezwij sie wyraznym postem na forum - zglosze sie wowczas mailowo, w celach statystycznych - ja mam na razie 1 tys akcji ;)
Panie broken a jeśli nie podam w e-mailu (mam swoje powody) ile mam akcji tylko chce tutaj na forum że mam 200 sztuk to coś to zmienia? Czy zostanę pominięty?