Musi byc niezly kibel z ta Galeria, kolejny odpis na 8mln, spolka nic nie mowi ale pewnie to bankrut. Innego powodu spadkow przy rekordowych przychodach i zyskach core buisinessu nie widze..
Mam nadzieje bo transakcji to tyle jak w Biedronce.... Wydaje mi się że sobie akcje przerzucają... bo ciężko powiedzieć że przy tych wskaźnikach to przegrzany papier....
Amica pokazuje słabość już od października zeszłego roku. Wyniki nie zachwyciły i jeszcze ta koszmarna formacja RGR. Minie trochę czasu zanim się to wszystko odwróci, i nie wiadomo jak głęboko spadnie. Ja większość sprzedałem po 200 ale troszkę jeszcze zostało.
Liczne przechodzę katusze , ale obiecałem wiec kupić musze, niskie P/E i perspektywa rozwoju mnie wzywa to dwa ważne ogniwa A tak na poważnie to po 171 i 170,50 i 172,40 tak jak obiecałem kupowałem
170 to dobra cena do wejścia ale na bananowej wszystko jest możliwe. Są spółki które mają rocznie 2 mln przychodów i wyceniane są na 100 mln zł , są też takie które mają 1,5 mln kwartalnego zysku netto a wyceniane są na 30 mln. Ja się wstrzymam z zakupami papierków do wyborów we Francji. Jak wygra Le Pen to na wodospadzie kupie i po 150zł