• ekran podtrzymujesz swoja wycene? Autor: ~aaa [89.171.200.*]
    cwaniaki))
  • Re: ekran podtrzymujesz swoja wycene? Autor: ~Ekran [79.97.58.*]
    Podtrzymuje, ale najpierw musimy otrzec sie o 27 gr. Jak wam sie to podoba ? Bo mi bardzo :-)

Niewierni musza oddac akcje, szczegolnie taki jeden.
  • Re: ekran podtrzymujesz swoja wycene? Autor: ~aaa [89.171.200.*]
    tu juz nic z tego nie bedzie,... powiedz lepiej ekran jaka bedzie nastepna spółka?)
  • Re: ekran podtrzymujesz swoja wycene? Autor: ~Ekran [147.252.213.*]
    M4B ale niewierni musza oddac akcje.

• Re: ekran podtrzymujesz swoja wycene? Autor: ~aaa [89.171.200.*]
    ja nie jestem pazerny,mi wystarczy x5,a wy se jedzcie x10))
  • Re: ekran podtrzymujesz swoja wycene? Autor: ~MMCPL [62.29.136.*]
    No i jest info, że NewGym objął ze 28-29% nowej emisji, dwaj lub trzej panowie z zarządu też pewnie sobie zostawili po kilkanaście %, nam biednym nic, więc zostaje pytanie, kto przejął pozostałe 40-50% i czy będzie to pakiet kontrolny? Rozwodnili pięknie, ale dlaczego, kto na tym zyskał i dlaczego za takie grosze? Przekręt jak dla mnie...niedawno byłem wierzący, jak Ty Ekran, ale ja nie muszę, bo pewnie tyle co Ty tego nie mam :(
  • Re: ekran podtrzymujesz swoja wycene? Autor: ~m4fan [95.49.69.*]
    a ja czekam razem z Ekranem tu będzie się działo - firma robi ciekawerzeczy i ma efekty zeszłoroczny zysknie wzią sie z niczego prześledźcie niewierni infa zeszłoroczne (dużo ich nie było co prawda) ale jak na razie realizują wszystko. Ile jest firm na NC które nic nie robią, a jednak sie kręcą, a tu jest wprost przeciwnie. Akcje które objeli, sądzę, że wcześniej niż za rok się nie pojawią na rynku a jak zrealizują wszystkie plany to zysk za 2017 może być i 10x większy od 2016 roku.
    Pozdrawiam inwestorów a nie kombinatorów :-)
  • Re: ekran podtrzymujesz swoja wycene? Autor: ~Ekran [95.83.250.*]
    Problem ze większość tu to leszcze spekulanci z 1000 zł. Max. Tu trzeba zainwestować i czekać. Czekam na akcje po 27 gr
  • Re: ekran podtrzymujesz swoja wycene? Autor: ~MMCPL [188.146.8.*]
    Fajnie, fajnie, ale matematyki się nie oszuka. Rozwodnili akcje w nieprawdopodobnym stosunku. Ten niski FF zobił się kompletnie marginalny przy bardzo nieznacznym wpływie kapitału, którym się obraca i na nim zarabia. Ile akcji wejdzie na rynek nie ma kompletnie znaczenia- dla prawdziwych inwestorów, jak mówicie, liczy się ROE, zysk netto i przyszłe (nawet wirtualne) zdolności do wypłaty dywidendy. Opowiadacie bzdury i tyle. Przy 380 k akcji jedna była warta 50-100 pln. Do tego sobie teraz dodajcie zysk jaki można osiągnąć na tych dwóch bańkach nowego kapitału (czy ile tam wpłynęło) i pomnóżcie * 5%. Ja wyceniam ten papier na 3-5 zeta w dalszej przyszłości przy super wynikach. Kto kupował po 10 plus nigdy nie odzyska pieniędzy. Dla mnie takie rozwodnienie bez przydziału akcji dla obecnych akcjonariuszy to zwykłe oszustwo...
  • Re: ekran podtrzymujesz swoja wycene? Autor: ~aaa [94.254.242.*]
    Przecież oto tu chodzi, opiepszyc akcje ulicy, ale ważne jest to jaka spółka będzie następna, bo rozmach mają trzeba przyznać
  • Re: ekran podtrzymujesz swoja wycene? Autor: ~Anton [78.11.25.*]
    Gratuluję, wreszcie ktoś z pojęciem zabrał głos. Oczywiście, że to przekręt i o tym juz pisałem. Ekran to "ustawiak". Wyniki za 2016 to już historia. Spółka zrobiła je na jednym dealu z KFC nota bene bez umowy, bo przecież nic nie podali do wiadomości a to ich obowiązek. Kolejna sprawa to fakt, że nie poinformowali rynku, że zrobili emisje. Poinformowali dopiero o fakcie zarejestrowania podwyższenia przez sąd a to dwie różne sprawy. KNF działa z opóźnieniem ale na 100% złapie ich za jaja, bo to złamanie obowiązków informacyjnych!!!! Po prostu turbo leszcze którym trafił sie jeden deal i tyle.
[x]
M4B 6,84% 12,50 2025-09-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.