• Nikt nie chce Autor: ~3624 [193.200.123.*]
    Nikt tej perły nawet po 4,70 nie chce.
  • Re: Nikt nie chce Autor: ~petrodolar [94.78.176.*]
    TOWARZYSTWO IDIOTÓW zwane graczami giełdowymi ma to do siebie, że nie chce po 5,70, a będzie się zabijać po 10,00.
  • Re: Nikt nie chce Autor: ~daros [89.78.231.*]
    Za dużo mieszają z walutami w raportach. Sprzedają w dolarach, raporty w euro. Nie wiadomo co można się spodziewać w sprawozdaniach kwartalnych i rocznych, a inwestorzy lubią jasne sytuacje. Do tego akcje notowane tylko na polskiej giełdzie, a nawet raportu w polskim języku nie opublikują' Ta spółka to totalne nieporozumienie, może nie jeśli chodzi o fundamenty, tylko o traktowanie polskich inwestorów. Jak tego nie zmienią to takie "dziadostwo" będzie się tutaj utrzymywało przez kolejne miesiące a może i lata.
  • Re: Nikt nie chce Autor: ~Maniek [66.102.9.*]
    Piszesz trochę głupoty, popatrz na Agroton, tam masz raporty tylko dwa roku, żadnych informacji z firmy, wojna przy ich ziemi, przyszłość żadna bo więcej nie da się wyprodukować a wycena podobna do aviaam który buduję sporą flotę samochodów. Aviaam nie jest na razie popularny ale to się zmieni, to kwestia czasu.
  • Re: Nikt nie chce Autor: ~Giga [84.203.14.*]
    Dziadostwo, jak to można trzymać na giełdzie w Polsce. Nie ma tutaj rozwodnień kapitału, do tego te zyski i dywidendy coroczne, to już znaczna przesada. Jeszcze Aviaam chce się rozwijać, to już istotne przegięcie. Działają na różnych kontynentach, to jest niebezpieczne! Po co taka spółka na GPW !!!
  • Re: Nikt nie chce Autor: ~nowy [178.214.138.*]
    amika, mirbud , też nikt nie wierzył skoro tu jesteś to firma cię interesuje stawiam że prędzej czy później łykniesz akcje .
  • Re: Nikt nie chce Autor: ~Andy [185.25.121.*]
    Niektórym zaczynają puszczać nerwy i bardzo dobrze. Spadki mogą się pogłębić jeszcze do 4,30 zł. Wzrosty będą możliwe jak zapanuje nastroje totalnej beznadziei.
  • Re: Nikt nie chce Autor: ~aleks [31.130.96.*]
    Wyrzucają jeszcze ci, którzy wchodzili na krótki termin przed wynikami i nie chcą mrozić kapitału na avii trzech a być może i wielu więcej miesięcy i tak to niestety wygląda.
  • Re: Nikt nie chce Autor: kumarek [31.178.206.*]
    Ja wziąłem trochę  po  4,7.  Jutr jak  będzie  promocja  też  dobiorę.  Cierpliwy  jestem.

• Re: Nikt nie chce Autor: ~nowy [37.248.161.*]
    Dlamnie to zabawa fundamenty zawsze robią zysk czasu mam sporo mi się nie spieszy -5 czy -20 co z tego ,poczekam i usrednie
  • Re: Nikt nie chce Autor: ~nowy [37.248.161.*]
    Dlamnie to zabawa fundamenty zawsze robią zysk czasu mam sporo mi się nie spieszy -5 czy -20 co z tego ,poczekam i usrednie
  • Re: Nikt nie chce Autor: ~aleks [31.130.96.*]
    Na avii jak w biedronce - codziennie niższe ceny.
  • Re: Nikt nie chce Autor: ~nowy [178.214.138.*]
    i oto chodzi żeby dokupić taniej
  • Re: Nikt nie chce Autor: ~zibi740 [89.67.47.*]
    Tylko ją dobrze obserwujcie ,i nie prześpijcie jak zacznie rosnąć, bo wtedy nie zdążycie wsiąść ,tak jak na mirbudzie cwaniaczek acga co został na peronie i płacze. ING przygotował wam widowisko , tutaj niema od kogo kupować. W kwietniu walne ,ustalenie dywidendy ale wtedy będzie już inna cena .Zanim ogłoszą .W czerwcu wypłata.  
  • Re: Nikt nie chce Autor: ~Acga [185.93.92.*]
    Pajacyk ja na mirbudzie to jestem i drwiłem z ciebie jak żebrałes o 1,25:)
    Dzisiaj na fixie po lewej było po 4,71 i nikt nie sprzedał. Zostało to na zakupie 4.41 .To coś znaczy .Nie mogą kupić tyle ile chcą .Dalej pocisną.
  • Re: Nikt nie chce Autor: ~Abc [37.47.107.*]
    A niech cisną. Dla mnie to lepiej. Kupię taniej :-)
    Ja też dokupię  .Ale przestrzegam ,żeby nie puszczali akcji przy tych poziomach.
  • Re: Nikt nie chce Autor: ~sasklacz [89.73.250.*]
    Mysle co sprzedac zeby tu dobrac. Moze Asbis po wynikach albo Briju przed wybije i bedzie kapital. Szczesliwie wywalilem tu czesc przy ~6 i powoli skupuje.
[x]
AVIAAML 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.