że GPW dopuszcza wprowadzenie takiej ilości akcji po cenie znacznie niższej od na daną chwilę kursu a następnie praktyki, dosłownie okradania ludzi i pchania im papieru toaletowego jak leci....
ciekawe jak się czuje ktoś kto kupował po 1,4 pln. Ale na pewno ktoś powinien to zgłosić do KNF, bo dziwnie to pachnie....
ja tu nie miałem akcji i nie mam i chyba nie będę miał, ogólnie omijam NC.... nie daje się wciągać w takie spółki i zagrywki, nie mniej jednak jest to jawne okradanie ludzi... bo kto by nie chciał kupić akcji po 0,1 i sprzedawać teraz nawet po 0,4?
Gdzie Ty widziałeś popychacze? To 30k po 0.47? Zlituj się nad nami i nie pisz takich bzdur. Popychacz za 15k pln. Popatrz w arkusz. Zniknie 0.58 i jest dobrze. Jasne ze tu walą jak leci i nigdy nie wiadomo kiedy ktoś puści kleksa ale jakas walka o akcje tu ma miejsce.
Wystawione było 250k papiera na popychaczu żeby obronić wsparcie z technicznego punktu widzenia. Dziś ubieranie leszcza na podbitce i dalsza jazda w dół. Docelowo przemiał i boczniak w strefie 0.30-0.40 co i tak jest wersją optymistyczną jak na taką ilość papiera. Zwykła szulernia, prosta podbitka infami typu: być może..., planujemy..., rozmawiamy... itp. I to na moment przed wrzuceniem papiera do obiegu. Czekam na pierwsze żałosne wpisy nieudaczników typu "To trzeba zgłosić do KNF, to oszustwo!!!" Niestety moi mili to nie oszustwo to New Connect gdzie za głupote się płaci, to miejsce gdzie się nie inwestuje tu się spekuluje i podczepia pod akcje oszustów i szulerów, tutaj rekin pożera rekina bo płotek za mało w basenie.