Ja jestem i czekam spokojnie jeżeli Ci hajs nie potrzebny to spokojnie czekaj do wyników i do info. Tu jak skończą sypać spokojnie będzie wystrzał w górę. Zalecam spokój i nie zaglądanie na to forum gdzie każdy każdego obraża. Dzieciarnia.
Jestem i spokojnie czekam. Nie dzieje się nic czego nie można było się spodziewać. Trochę denerwują mnie te opóźnienia z grami ale co się odwlecze to... Pozdrawiam
~toronto Cześć, trzymaj fason i nie zwracaj uwagi na ich wpisy. Popatrz, ile tylko dzisiaj powstało nowych wątków typu: "szambo wybiło", "ratunku leci na mordę" itp. Co nowego one wnoszą? - no, nic. Druga rzecz, "dobrzy wujkowie" przesiadający na forum 24 godz. na dobę. Jaki jest ich cel?. Czy robią to charytatywnie?. - otóż nie. Wszystko to jest grą interesów, gdzie chodzi o prawdziwe pieniądze, a nie o cukierki. Naganiacze byli, są i będą związani z giełdą, bo taka jest jej uroda. Mną też targają emocje, ale jeśli masz swoje zasady inwestycyjne to się ich mocno trzymaj, a nie ulegaj presji tłumu.
Co to samego kursu?. Było do przewidzenia, że po wprowadzeniu akcji serii D kurs spadnie (realizacja zysków), ale perspektywy przed spółką się nie zmieniły. Dla inwestorów długoterminowych taką sytuację można potraktować jako promocję, aby dokupić akcje. Ja swoje akcje trzymam cierpliwie i sprzedam dopiero, gdy będzie na to właściwy czas. Mnie "papier" w dłonie nie parzy.
I zamiast przesiadywać na forum polecam pójść na trening albo poczytać dobrą książkę. Pozdrawiam akcjonariuszy.
Ja tez kupiłem, ale bardzo mało bo ryzyko duże. Po 0,52 zł :) Niezłą panikę tu macie :) Nie będę zaglądał tu przez tydzień bo pewnie jeszcze sporo spadnie i sam nie chce się niepotrzebnie wk**.
Żadnego stoplosa - najwyżej stracę wszystko Tu jest jak na kolejce górskiej. WooooooooooooooooooooW :) pozdrawiam wszystkjich
jestem, troche usrednialem troche wywalalem i sprzedawalem jak odbilo wiec nie ma katastrofy. Dzisiaj jeszcze troche sprzedalem i licze, ze jutro odkupie taniej. Zobaczymy