Choć próbują się zachwalać, to jak handlowiec mowi o gwarancji X klientów w umowie, a tam ... jest ale X unikalnych odwiedzających na stronie :D to jak ma być dobrze? Jak mowi, że to jedna z DWÓCH (jaka jest druga) firm, które znają algorytm Google, ale numeru partnera Google podać nie umie. etc. Nienegocjowalna 14 stronicowa umowa.
Kocham takich ekspertów co "coś tam" niby wiedzą. Fachowcy.pl nie są jedna z 2-ch firm, które znają algorytm Google bo nikt go nie zna. Fachowcy.pl, a w zasadzie ich spółka zależna WAY2TRAFFIC jest jedną z 2-ch firm w Polsce (druga to Gemius), która podłączona jest do sieci reklamowej Google Double Click Adexchange jako tzw. DSP, czyli platforma zakupu reklamy. Jest jeszcze jedna firma w Polsce, która do tej sieci jest podłączona ale nie jako DSP, a jako DMP (Data Management Platform) - jest to Cloud Technologies też notowana na NewConnect.
Jakie usługi? Te usługi to żenada i naciąganie klientów.. Raporty do bani i do tego nieprawdziwe. Sam idę z nimi do sądu jak nie rozwiążą umowy polubownie i nie zwrócą kasy . Dość naciągania. Kto chce mogę pomoc tom35@wp.pl a jak będzie nas więcej
To dobra forma tylko trole tu pewnie wymyślają jakies głupoty by obniżyć kurs akcji ,a pózniej pewnie skupić mega ilość a następnie wywindować kurs do góry
Dnia 2017-11-27 o godz. 17:39 ~Fix-Fax napisał(a): > Firma , która produkuje zadrukowany papier i własne niczym nie poparte opinie to jest WAŁEK a nie firma
Hubert Bujalski
przypominam panu o wypłacie zaległych pensji w tym dwóch zaległych mojej żonie.Nieodpisuje pan na maile i nieodbiera tel. wiec pisze tutaj. Z tego wynika ze Pan prezes juz sobie nie radzi skoro nie ma na pensje juz nikt nie kupuje kitu o sztucznej inteligencji. To są zwykle strony szablonowe zreszta widać jak sie patrzy na strony klientów ze są prawie identyczne . A opinie Google których fachowy.pl nie mogą kasowac mówią same za siebie .
ODRADZAM!!! W czerwcu 2017 wykupione dwa projekty stron firmowych plus roczny marketing. Po 10 ! miesiącach ledwo uruchomiona jedna strona, po drugiej ani śladu. Ostrzegam potencjalnych chętnych. Grafik jak cię mogę, robi na odwal się, utrudniony kontakt z firmą, przez miesiąc nie odpowiadają na maile, itp. ODRADZAM!!!
A ja polecam uslugi fachowcow zbudowali mi bardzo ladną strone i zajeli sie optymalizacja i jestem na pierwszej stronie w wynikach google na frazy zwiazane z moim biznesem.
Ja ostatnio płaciłem za stronę 10tys w jednej ze szczecińskich agencji interaktywnej i zrobili ładnie i na wordpressie. Więc fachowcy wcale tak drogo nie wychodzą.
Jak dla mnie jakość usług tej firmy jest dramatycznie niska- beznadziejne teksty, copywriterzy nie rozumieją chyba języka polskiego umiejąc chyba wyłącznie zrobić kopiuj wklej z podobnych stron nawet bez poprawienia interpunkcji czy kontekstu. Wielokrotnie poprawiane teksty bez progresu jeśli chodzi o efekt. W gruncie rzeczy samemu musisz zrobić całą robotę. Strony szablonowe bez żadnej finezji czy pomysłu. Szkoda wydanej każdej złotówki na ten badziew...