właśnie takich, co wpakowali wszystko w akcje tej spółki mi szkoda - stracicie, bo będą was próbować wywalić z rynku, a nie ma nic prostszego niz wywalanie tych co mogą stracić wszystko :( Właśnie tacy wysprzedają za wszelką cenę i wywołują panikę... Przewidziałem to i mam kasę gotową na wasz atak paniki, tak że głowa do góry!
Wg mnie wystarczy bujnięcie jutro na 1,5-1,6 i co poniektórzy wypadną :) Chyba ,że Zarząd walnie info o emisji, to wtedy wjazd na 3,5 możliwy. Na ich miejscu poczekałbym jednak... :)
Ja nie liczę na info o przekroczeniu progu. Zbierane w ten sam sposób, ale mogą to być słupy. Dla mnie kluczowa jest info o emisji. Emisja prywatna za ponad 5mln i jesteśmy w domu, tzn.powyżej 5 zł... :)
Ja tez nie liczę na info o 5% albo najpóźniej jak to prawnie mozliwe.
Myślę że kolejność będzie emisja -- gra -- próg lub gra --emisja --prog. Tutaj będzie jazda pod radarem jak długo się da. Jakiekolwiek info i po zbieraniu kurs wystrzeli. Porównując z innymi podmiotami dojdzie do 6-7zl
jakny Ci mama pozwolila wychodzic po 18 z domu to zobaczylbys ze swiat nie jest zero/jedynkowy
btw/ jesli masz zamiar kupi cos poniozej 2 zł ( bo o to przeciez Ci chodzi ) to sie pospiesz, moze - POWTARZAM : MOŻE !!!! cos jutro skubniesz, ale to i tak beda nedzne ochlapy
Nie ma o co się obrażać. Zanim będzie 10 to musi być jeszcze 5. Emocje szargają uczuciami chcących kupić na ewentualnej zniżce (małe prawdopodobieństwo) i tych, którzy marzą o sprzedaży po10. Nie mniej warto rozmawiać merytorycznie. Tak już było w piątek. Pozdrowienia dla wszystkich merytorycznych (na spadki i na zwyżki). :)