• Nie rozumię Autor: ~xx [89.68.0.*]
    Co w was wywołuje intencję, aby zaryzykować tysiąc złotych w tak drastyczny interes?
  • Re: Nie rozumię Autor: ~leszczu [193.239.36.*]
    konflikt źle wróży dla spółki, zwłaszcza że p. Mariański ma 33% akcji a to bardzo dużo i jestem ciekaw co zrobią? bo dogadać się muszą w przeciwnym razie społka zleci na grosze. To byłoby ze stratą dla głównego akcjonariusza gdyż straciłby mnóstwo kapuchy jak i pozostałej ekipy
  • Nie rozumię Autor: ~Donek [95.49.8.*]
    Kibicuje Panu Marjanskiemu.
  • Re: Nie rozumię Autor: ~Gosc [95.49.8.*]
    Pan Marjanski stracił to co zainwestował. Zapowiada się ciekawa rozgrywka.
  • Nie rozumię Autor: ~Obserwer [95.49.8.*]
    Konflikt się pogłębi, następny ruch zarządu to odwołanie p.Marianskiego z rad nadzorczych powiązanych spółek. Ostatni komunikat zarządu to "prawnicza polemika o wszystkim i o niczym". Przyniesie więcej szkody niż pożytku dla całej grupy kapitałowej. Moderndach stanie się spółka, która inwestorzy będą omijać. Pan Marjanski na zaplecze prawne i informacje o tym co tak naprawdę dzieje się w spółkach. Zarząd działa chaotycznie pod wpływem emocji. Oni zniszczą się nawzajem.
  • Re: Nie rozumię Autor: ~Gosc [95.49.8.*]
    Zarząd do dymisji, pranie publiczne brudow to przykład słabości organu zarządzającego. Zarząd nie radzi sobie w sytuacji kryzysowej. Dla inwestorów to sygnał na wyjście. Upadłość likwidacyjna kwestia czasu.
  • Re: Nie rozumię Autor: ~Rajdowiec [37.130.37.*]
    O proszę. Komunikat o sprzedaży akcji. Konflikt jest realny, a nie wydumany.
  • Re: Nie rozumię Autor: ~max [87.101.35.*]
    Konflikt konfliktem , akcji nie ma . Karnet na S pusty , jedna dobra informacja i się nie otworzy przez tydzień
  • Re: Nie rozumię Autor: ~10groszy [37.47.4.*]
    Dnia 2017-03-20 o godz. 12:33 ~max napisał(a):
    > Konflikt konfliktem , akcji nie ma . Karnet na S pusty , jedna dobra informacja i się nie otworzy przez tydzień

jaka dobra informacja? człowieku główny ucieka z tonącego okrętu. Myślisz, że on nie zna sytuacji w spółce? On zna lepiej niż ty i ja i inni. Gdyby nie miał podstaw to na pewno nie zrealizowałby straty na tej inwestycji. Ja dziękuję, poczekam na rozwój wydarzeń, być może to będzie chodziło niedługo po 1-2 grosze.
  • Re: Nie rozumię Autor: ~max [87.101.35.*]
    No jakiś tam cel masz ,- produkujesz kolejny post że spółka be , że fuj i oczywiście że nie masz. Ja jak jakaś spólka w moim przekonaniu jest zła to nawet patykiem forum nie dotykam bo po co,Ty si ę gorączkujesz czy poleci na 2 lub na 1 grosz. Obudź się akcji nie ma , ff prawie żadne, spółka strasznie męcząca ale w niewielkich ilościach ... Wracając byłego już prezesa , to raczej chodzi o stołki i kto kogo mówiąc krótko wysadzi z stołka i odetnie od korytka. Oczy zwrócone są na moderndach, która w poprawiajacej się koniunkturze budowlanki może przynieś spore zyski dla spółki dominującej.To tyle - mam i tanio nie oddam , choćby za kilka lat .
[x]
ASSETUS -4,76% 0,20 2018-11-15 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.