Roosevelt pewnie w grobie przewraca się jak wiatrak, gdy czyta swoją sentencję zacytowaną na stronie głównej Grupy Jaguar S.A. - jak wiadomo, najwybitniejszych w Trójmieście specjalistów od inwestowania pieniędzy obligatariuszy: "Inwestycje w nieruchomości to nie tylko najlepszy, najszybszy, ale przede wszystkim jedyny sposób, aby stać się bogatym".
Adekwatna do obecnej sytuacji sentencja powinna brzmieć następująco: "Inwestycje w obligacje Grupy Jaguar S.A. to najlepszy i najszybszy (chociaż nie jedyny) sposób, aby stać się biedniejszym".
Jw!
Potwierdzam!!!!
Sprzedawać!!!
Następny tydzień 10 groszy...
Ta spółka nie ma mocy!!
W raportach straty, spółka w długach po same jaja, w sądzie wnioski o upadłość, zero majątku, rynek nieruchomości takze kuleje!!!
Zapraszamy na klasztorne!!!!
10 baniek własnego wkładu, 10 baniek dofinansowania!!! Tam jest MOC!!!!!
Sprzedawać Jaguara kupować klasztorne!!!!
Sytuacja "2 Panów z Niespłaconymi Obligacjami" robi się coraz bardziej duszna. Obligatariusze zyskali blokadę na wydzielaniu mieszkań. Lada dzień komornicy zaczną odwiedzać Panów B. i W. , a także zaprosi ich do siebie prokurator.
Jw!
Potwierdzam!!!!
Sprzedawać!!!
Następny tydzień 10 groszy...
Jestem wróżka tamira, powiedz mi kiedy żeś się urodził a powiem ci jaki masz znak zodiaku. Wróżka tamira widzi komornika i prokuratora...
Sprzedawać!!!! Jw.!!!
Potwierdzam. Tutaj wróżbita Maciej, sprzedałem 2 lata temu, radzę wszystkim sprzedawać!!
Sędzia Wesołowski ogłosi upadłość. Z komornikiem ściema!!! Nie wierzcie w komornika. Komornik nie będzie miał co zająć bo nic nie mają, nawet egarnitury które kupił Jacek z Robertem sa pod zastaw w lombardzie!!
Sprzedawać!
10 groszy jak z bicza strzelił!