• troche oddechu? Autor: ~Obserwator [65.27.229.*]
    wyglada na to, ze mamy troche oddechu. pytanie kiedy dowiemy sie kto zbieral...

no chyba, ze bedzie cisza do walnego lub tez do wypuszczenia gry

ciekawe co bedzie w kolejnych dniach. pewnie uspokojenie i moze jakis boczniak? choc nie zdziwilbym sie jakby 3.x sie pojawilo
  • Re: troche oddechu? Autor: i-_-i [94.254.131.*]
    ... grubo na zamkniecie ...
  • Re: troche oddechu? Autor: ~src [46.134.152.*]
    Cześć sprzedałem po otwarciu. Stawiam na korektę. Liczę że odkupie po 1.8~ .jak nie to stopa zwrotu i tak imponująca.
  • Re: troche oddechu? Autor: ~Gatts [217.170.203.*]
    popatrz sobie na statystyki ten walor sprzedają w małych ilościach a te większe schodzą od tych co się wyłamują i pewnie często tak jak Ty chcą robić kułeczka.
  • Re: troche oddechu? Autor: ~src [46.134.167.*]
    Nie robie koleczek :) miałem 8k akcji kupione poniżej 0.50 i 2 k dobrane po 0.64. Dzisiaj dopiero sprzedałem. Po prostu 400% dla mnie jest ok a korekta kiedyś musi być. Narazie sprzedaż z rana to była dobra decyzja. Maxow nie trafiłem a ostatnie 2 k po 2.25 sprzedałem. Liczę na korektę i wtedy ewentualnie odkupie kilka kilo papiera.
  • Re: troche oddechu? Autor: ~src [46.134.167.*]
    Jednak wyszło na moje
  • Re: troche oddechu? Autor: i-_-i [94.254.145.*]
    kazdy wiedział ze ta sesja taka bedzie ... teraz podbitka szybka ... taki zwyczaj ... poniedzialek otwarcie pkc
  • Re: troche oddechu? Autor: ~mors [89.79.135.*]
    chyba się pomęczymy na tych poziomach... choć VVR pokazuje drogę. Niedługo będzie 3krotnie droższy od i3D, więc wkrótce wrócimy do nadrabiania zaległości...cel 4,5-5 zł,żeby zrównać się z VVR , ale ten też będzie uciekał do góry..:))
    Tak przy okazji, to gratuluję posiadaczom VVR!!
[x]
I3D 0,00% 0,02 2018-06-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.