• Auto Partner Autor: ~drobny [188.252.80.*]
    usypianie niecierpliwych trwa w najlepsze;
    oj będzie się działo
    i to niedługo ...
  • Re: Auto Partner Autor: ~hugo [91.231.247.*]
    nie pchajcie sie tak , zdążycie kupić , ja nie wiem co za brak kultury
  • Re: Auto Partner Autor: ~ojtamojtam [78.28.34.*]
    zająłem kolejkę o 3.00 rano i dalej nic nie kupiłem 
  • Re: Auto Partner Autor: ~milos [95.49.142.*]
    Wystaw ofertę za 5 zł. to coś tam kupisz, to jedna z pewniejszych spółek na rynku, rozwija się prawidłowo, na razie inwestuje, ale w przyszłości dewidendowa. Rynek obecnie rozgrzany a tu spokojny dryf i warto ją mieć w portfelu.
  • Re: Auto Partner Autor: ida2010 [95.49.131.*]
    Nie chce rosnąć, będzie spadać; pomimo ŚWIETNYCH PERSPEKTYW. TAKI rynek!!!
  • Re: Auto Partner Autor: ~wtk [185.46.212.*]
    dokladnie tych samych slow uzyl kolorowy pierd jakis czas temu... po czy kurs wystrzelil w kosmos. moim zdaniem cierpliwi zostana nagrodzeni
  • Re: Auto Partner Autor: ~ja [77.79.254.*]
    Spójrzcie na Boryszew, CD Projekt, 11 bit i inne spółki jak zachowywał się wykres i jak to wszystko wyglądało. No i zostali nagrodzeni. A co jak kurs ruszy przed wynikami za 2016 na 5,40. A po wynikach na 6zł, a po wynikach info o działalności i otwieraniu filii za granicą i będzie 7 zł ? Ja będę zadowolony :)
  • Re: Auto Partner Autor: ~spokojny [78.8.6.*]
    Dnia 2017-02-28 o godz. 10:21 ~wtk napisał(a):
    > dokladnie tych samych slow uzyl kolorowy pierd jakis czas temu... po czy kurs wystrzelil w kosmos. moim zdaniem cierpliwi zostana nagrodzeni

widać się pojawia "garden" kolorowego pierda - na którym w pierwszej kolejności on zarabia :P

przeżyłem obronę pozycji 4,0 później 4,2... obronę pozycji 4,4 lub 4,6 też przeżyje :)

najśmieszniejsze w tym, że czym wyżej kurs, tym rekomendacje Kolorowego Wiata wprowadzające w błąd akcjonariuszy, są co raz niższe... 3,8 następnie poniżej 3,5.. przy kursie powyżej 5 pewnie będzie pisał o 3,0 :)

• Re: Auto Partner Autor: ~wtk [185.46.212.*]
    na razie pozycja 4,60 obroniona :) cały WIG nam się skorekcił wygląda na to że polscy inwestorzy bardziej liczyli na szybkie obniżki w USA niż amerykańscy ;).
  • Re: Auto Partner Autor: ~milos [83.6.138.*]
    Sam sobie odpowiedziałeś czy warto tu zainwestować, nie martw się, po wynikach kurs na północ, a w długim terminie sporo wyżej.
[x]
AUTOPARTN -0,75% 18,54 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.