• Początek końca Integera Autor: ~zajazd [77.115.74.*]
    Plajta wisi w powietrzu
  • Re: Początek końca Integera Autor: ~Maestro [94.254.161.*]
    Polemizowałbym.
  • Re: Początek końca Integera Autor: ~sprzedawca [83.10.255.*]
    Jakby było z kim - dodaj
  • Re: Początek końca Integera Autor: ~zajazd [77.115.74.*]
    Sprzedawca sprzedajesz papier z nieodebranych przesyłek czy urządzasz aukcje bibelotów
  • Re: Początek końca Integera Autor: ~maestro [91.216.25.*]
    Myślę, że jutro, a najpóźniej w poniedziałek będzie ten początek końca.
  • Re: Początek końca Integera Autor: ~WN [95.160.153.*]
    Wszyscy grzecznie oddadzą za max 50zl . Pozamiatane . Chłop ratuje sie jak może.i oddaje swoje dziecko darmo w obce ręce. I tyle .
  • Re:jak robić interesy w PL Autor: ~vd [84.112.19.*]
    ale zrobił tych co uwierzyli w ta spólke kupowali po 200 ba nawet 300, teraz zbierze za 50 a za 2 lata znowu wejdzie na giede on jest misztrzem krentactwa
  • Re:jak robić interesy w PL Autor: ~noone [193.24.88.*]
    juz nikt w nowy interes Brzoski na giełdzie nie wejdzie po takim zagraniu. No niestety ja rowniez myslalem tutaj dluuugo terminowo ale nie daja szansy...
    dziękuję Panie Brzoska
  • Re:jak robić interesy w PL Autor: ~nowy [195.233.26.*]
    To chyba ostatnie podbicie na wyjście z akcji z 6% juz 1%. Inpost -8%. Amen.
  • do tych co mowia o przekrecie... Autor: ~RR [78.11.41.*]
    gamonie ktorzy piszecie tutaj o przekrecie - tak sie dziwnie sklada ze gdyby brzoska nie znalazl sobie partnera ktory sfinansuje spolke to integer i inpost by zbankrutowaly - przy takich dlugach jakie maja, i cash flow jakie generuja nie mieliby kasy na wykup obligacji zapadajacych, nie mowiac o zlamaniu konwenantow z powodu fatalnych wynikow finansowych...

zatem brzoska nie mial wyboru i musial zaprosic fundusz z workiem pieniedzy...

a to ze fundusz zyje z tego ze tanio kupi drogo sprzeda to przeciez standardowa sprawa... a sprzedac zawsze jest latwiej poza gielda wiec dla tego wyprowadza spolke z giel;dy... a pitolenie o tym ze ktos robi przewal to jakis dramat ludzi nie majacych pojecia o biznesie...

gdyby nie ta umowa z adventem to wasze akcje warte bylyby zero!!!

i druga sprawa - na razie nikt wam nie kaze sprzedawac po 41 zl - mozecie przeciez sie nie zapisac bo uwazacie ze spolka warta jest 200 zl per akcja .... tylko pamietajcie o tym ze jesli advent bedzie uwazal ze jednak akcja warta jest mniej i nie zdecyduje sie na skup wowczas integera czeka bankructwo ... no ale co ja bede pisal - i tak zapewne wiecie lepiej - zlodzieje i bandyci lapac prezesa :)

ja osobiscie uwazam ze akcje sa warte wiecej niz 41 i mysle ze fundusze po tyle tez nie oddadza... moim zdaniem benchmarkiem jest cena wynikajaca z emisji ostatnich warrantow, co nie znaczy ze pokazuje ona w punkt cene na jaka zgodzi sie advent :)
[x]
INTEGERPL 0,04% 48,47 2017-05-24 16:49:45
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.