Niestety ale chyba masz rację strata ok 1.5 mln a roczna z 6 mln.a ja nakupilem tego towaru a tu bedzie korejta do 2.5??? Kto wie moze aż tak zle to nie bedzie, oby.
wszyscy ktorzy interesuja sie ta spolka wiedza ,ze zysk moze byc pokazany dopiero po 2 kwartale , ale na koniec roku moze byc samej gotowki tyle co cala kapitalizacja firmy w tym momencie.......... gra toczy sie o duze pieniadze....
Dlatego już teraz należy akumulować akcje tej spółki. Kiedy przyjdą wyniki i potwierdzenie wyjścia Dewelopera z długoletnich tarapatów, wówczas nastąpi przyspieszenie. PS. Obecnie w arkuszu najgorszy ten skokowy spread, ale to się prędzej czy później zmieni.
Bedziesz mial jeszcze okazję dokupić dwa tygodnie spadku ceny po publikacji wyników na poczatku 3.2 a pozniej 2.5 podobnie jak w eurocashu. Ale może jedanak warto czekac na lepsze wyniki bo te będą zapewne tragiczne co spowoduje zapewne spadek.Trzeba trzymac do wrzesnia a pozniej moze zobaczymy dobre efekty dzialalnosci spolki.
Sadzice Panstwo ze 111 utrzyma kurs. Wczesniejj 3100 blokowal i to skutecznie az poszlo w górę o 50%. Ale 3100 byl silniejszy niż 111. Myślę ze 111 moze nuc z tego forum ale to raczej dzieciak gieldowy lub gimbaza.Ja sprzedalem 2/3 po 3.80 ale 1/3 zostawilem moze niepotrzebnie bo juz bylo 3.45. Ale trudno natych 2/3 zarobilem wiec moge poczekac do konca roku. Po wynikach pewnie spadek moze jednak do 2.55.
i do tego zawarli umowę z miastem warszawa, odzyskają 6mln cashu, dotąd domagali się w sądzie 9mln, teraz będą w sądzie domagać się blisko 3mln a to już nie 9 mln. A kasa wpłynie.
sprzedali działkę w zielonej górze za 1.7mln, to już po dniu bilansowym, a kto z nas wiedział o istnieniu tego gruntu? Pytanie ile takich gruntów spółka ma w okolicach warszawy o których nie wiemy. warto jechać na WZA.
trzeba czekać na winnicę, tam będzie uwolnienie sporej kasy.
Jutro powinno zjechać bo takie są reakcje rynku i z tym nie ma co dyskutować.