• wiadomość e-mail Autor: ~tomi [195.238.164.*]
    Kilka tygodni temu podpisałem petycję odnośnie NWR i dostałem powiadomienie tej treści

Pilna Uwaga dla wszystkich akcjonariuszy mniejszościowych spółki New World Resourceslink
    My, akcjonariusze mniejszościowi są połączone ze sobą i zaoferuje stawkę dla OKD. Mamy w tej chwili w Pradze 14:21 poniedziałek, 20 lutego 2017 obiecali wraz 110,000CZK dla naszego OKD oferty. Proszę, jeśli są chętni do pomocy lub dołącz do nas w naszej ofercie oferty. Musisz skontaktować się z tego adresu e-mail: david777david@seznam.cz~~dobj i dostarczają swoje dane osobowe i adres oraz ilość pieniędzy można zaoferowania.

Dziś dostałem ponowną informację.

Pilnej uwagi mniejszościowych akcjonariuszy New World Resourceslink
    Pilnej uwagi mniejszościowych akcjonariuszy New World Resources. Potrzebujemy twojej pomocy akcjonariuszy kolegom. Mamy połączyli siły i mamy wszystko gotowe miał 300,000CZK obiecał kierunku naszej ofercie ofercie dla OKD. Proszę błagamy Cię dołącz do nas i pokazać, że uważasz, że OKD jest obecnie bardzo zyskownym przedsiębiorstwem. David można kontaktować się w tej wiadomości e-mail: david777david@seznam.cz Potrzebujemy waszej pomocy, a jeśli jesteś gotów ...

Coś jednak w Pradze kombinują.
    skopiowałem przetłumaczony tekst przez google więc trochę pokręcony.

• Re: wiadomość e-mail Autor: ~Diego [176.122.244.*]
    cos nie potrafie zrozumiec tlumaczenia do konca - czyzby drobni chcieli odkupic OKD ? dobrze rozumuje ?:)
  • Re: wiadomość e-mail Autor: ~wolf [217.115.65.*]
    Obecnie jest więcej:

21. FEB. 2017 — Urgent attention Minority New World Resources shareholders.
    We need your help fellow shareholders. We have joined forces and we have all ready had 300,000CZK promised towards our offer bid for OKD.
    Please we beg you join us and show that you believe that OKD is a now a very profitable company.
    David can be contacted on this email: david777david@seznam.cz
    We need your help and if you are willing to help, please you must do so before 21:00 Prague time 22 .2.2017 today.
    Good luck to all us minority shareholders of NWR and maybe we could be the new owners of OKD!.
  • Re: wiadomość e-mail Autor: ~was [78.157.187.*]
    co za brednie czy wy wiecie ile to 300 000 kc?
    niecałe 50 000 zł co za to chcecie kupić ..... okd ???!!!

chyba fabie z lpg :)
[x]
NEWWORLDR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.