• Wynagrodzenia c.d. Autor: ~kosciuszki [83.26.231.*]
    Dobra, trochę ochłonąłem po świetnym raporcie.
    Widzę, że krzykacze poszli spać chwilowo - może to i dobrze, bo pieniądze lubią spokój.
    Tak się zastanawiam, czy ktoś z was ma pomysł inny niż moje spiskowe teorie ? ;)
    Panowie - wiem, że to czytacie, a nie chce mi się maila pisać - dajcie znać w raporcie wyjaśnienie na co to dokładnie poszło.

Z drugiej strony - czy widzieliście ostatnie numery seryjne :D ???
  • Re: Wynagrodzenia c.d. Autor: ~ktk [213.155.191.*]
    Tak na marginesie to jakość i przejrzystość raportów pozostawia wiele, naprawdę wiele do życzenia. Druga sprawa to można by parę zdań napisać o tym słynnym projekcie bo tak to widzimy komorę bezechową w chlewie z bocianami na dachu na jakiejś ekołące (to tak w skrócie).
  • Re: Wynagrodzenia c.d. Autor: ~kosciuszki [83.26.231.*]
    Co do raportów ciężko zaprzeczyć, niestety. Bardzo pocieszający jest za to skup na 0.19-0.20 oraz ilość kolumn jaka została wyprodukowana od końca października.
  • Re: Wynagrodzenia c.d. Autor: ~mistrz [77.114.70.*]
    i mamy nowego akcjonariusza
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/PYLON-S-A-Pylon-S-A-zmiana-stanu-posiadania-przez-fundusz-inwestycyjny-Rymaszewski-Asset-Ltd-7500964.html

a tu ciut więcej o nim:
    http://www.stockwatch.pl/inwestor/Rymaszewski-Asset-Ltd.aspx

czyli mniej więcej wiemy kto zaczął kupować akcje.
  • Re: Wynagrodzenia c.d. Autor: stephanwielmozny [159.220.75.*]
    w telestradzie conajmniej od 2011, w tym czasie średnioroczny zwrot na spółce (do teraz) to 9.24%,
    mam info, że 31.08. 16 miał 8% w telemedycynie gdzie osiągnął całkowity zwrot do tej pory na poziomie 124% - nie mam info od kiedy tam siedzi.

w pragma faktoring siedział conajmniej od 29.06.11 (wtedy zmniejszał zaangażowanie wchodząc w telestradę) co było dobrą decyzją w całym okresie pragma faktoring była stratna o 19% ( -3.63 % średniorocznego zwrotu).

teraz wszedł w pragma inkaso 17 stycznia, co do tej pory dało mu 3%

Był też akcjonariuszem Vedii , którą zredykował 21.02.14, a ta straciła 91% do dzisiaj.

także wygląda, że decyzje inwestycyjne podejmowane bardzo rozsądnie - może to być dobry prognostyk.
[x]
JRCGROUP 0,00% 0,15 2025-09-25 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.