Dnia 2017-02-21 o godz. 15:25 ~Grysik napisał(a): > chyba ulica ma dość obiecanek cacanek
na rynku podstawowym można lepiej niż tu zarobić , a przy najmniej jest pewność , że się nie zostanie z ręką w nocniku jak tu i nie wiadomo co z tym robić (nie ma możliwości pozbycia się tego g ....) , ... do scalenia
np. na PKN Orlenie można było nieźle zarobić ok. 20% od początku roku
taaaaak ci co łykali niedawno IDG na górce po 1,15 - 1,19 maja szczególne powody do zadowolenia a co do ORLENU to chyba nie koniec wzrostów ???, ropa na rynkach powoli i stopniowo idzie w górę , a i "konkurencja" w postaci różnych przekrętackich mafii ma się coraz gorzej ...........
Dnia 2017-02-22 o godz. 12:34 ~JOO23 napisał(a): > ja na razie sprzedałem PKN , ale faktycznie może jeszcze polecieć , cała GPW szaleje , a miało być tak źle po zmianie rządu > > spadało 'dzięki" PiS-owi , a dzięki komu teraz rośnie
wklej wykres początek rządu i teraz. kapłan religii smoleńskiej KAZAŁ ROSNĄĆ .
Dnia 2017-02-22 o godz. 12:38 ~bankier1972 napisał(a): > Dnia 2017-02-22 o godz. 12:34 ~JOO23 napisał(a): > > ja na razie sprzedałem PKN , ale faktycznie może jeszcze polecieć , cała GPW szaleje , a miało być tak źle po zmianie rządu > > > > spadało 'dzięki" PiS-owi , a dzięki komu teraz rośnie > > wklej wykres początek rządu i teraz. kapłan religii smoleńskiej KAZAŁ ROSNĄĆ .
i zerknij dobrze przez normalne ( a nie czarne czy różowe) okulary na np. duży WIG jest wyżej niż za najlepszych czasów pE Ło, a i POdobno rekordowe wpływy z VAT o ..... ponad 6 mld w styczniu wyższe niż rok temu w styczniu ,.... blady strach padł na aferałów ????
Dnia 2017-02-22 o godz. 12:50 ~JOO23 napisał(a): > Dnia 2017-02-22 o godz. 12:38 ~bankier1972 napisał(a): > > Dnia 2017-02-22 o godz. 12:34 ~JOO23 napisał(a): > > > ja na razie sprzedałem PKN , ale faktycznie może jeszcze polecieć , cała GPW szaleje , a miało być tak źle po zmianie rządu > > > > > > spadało 'dzięki" PiS-owi , a dzięki komu teraz rośnie > > > > wklej wykres początek rządu i teraz. kapłan religii smoleńskiej KAZAŁ ROSNĄĆ . > > i zerknij dobrze przez normalne ( a nie czarne czy różowe) okulary na np. duży WIG jest wyżej niż za najlepszych czasów pE Ło, a i POdobno rekordowe wpływy z VAT o ..... ponad 6 mld w styczniu wyższe niż rok temu w styczniu ,.... blady strach padł na aferałów ????
jak mógł pomylić się morawiecki w PKB o 1 % za 2016 ? vat pisuary OBIECAŁY OBNIZYĆ jak 500 na KAŻDE DZIECKO,pomoc frankowiczom,8 000 kwoty wolnej od podatku , darmowe leki dla seniorów .
Dnia 2017-02-22 o godz. 12:56 ~bankier1972 napisał(a): > Dnia 2017-02-22 o godz. 12:50 ~JOO23 napisał(a): > > Dnia 2017-02-22 o godz. 12:38 ~bankier1972 napisał(a): > > > Dnia 2017-02-22 o godz. 12:34 ~JOO23 napisał(a): > > > > ja na razie sprzedałem PKN , ale faktycznie może jeszcze polecieć , cała GPW szaleje , a miało być tak źle po zmianie rządu > > > > > > > > spadało 'dzięki" PiS-owi , a dzięki komu teraz rośnie > > > > > > wklej wykres początek rządu i teraz. kapłan religii smoleńskiej KAZAŁ ROSNĄĆ . > > > > i zerknij dobrze przez normalne ( a nie czarne czy różowe) okulary na np. duży WIG jest wyżej niż za najlepszych czasów pE Ło, a i POdobno rekordowe wpływy z VAT o ..... ponad 6 mld w styczniu wyższe niż rok temu w styczniu ,.... blady strach padł na aferałów ???? > > jak mógł pomylić się morawiecki w PKB o 1 % za 2016 ? vat pisuary OBIECAŁY OBNIZYĆ jak 500 na KAŻDE DZIECKO,pomoc frankowiczom,8 000 kwoty wolnej od podatku , darmowe leki dla seniorów .
jak wpływy będą większe to i deficyt , .... zrobi się zmniejszy , a co do obiecanek, to na pewno PiS nie jest w tym najlepszy
a na dług najlepiej zapracowało pE Ło i ..... fundusze €kołchozowe np. (nie)wybudowane autostrady (kupa "zadowolonych" podwykonawców ,... poszła z torbami)