wzrosty mowie całkiem serio. Projekt przestal mi się podobać, ale mamy hosse a wykres pokazuje wzrosty i nie wiem jakie informacje będą je napędzać ( moze miodnosc pszczol wzrosnie :-). ) tym nie mniej będzie rosło. Kolega poniżej pisał ze ktoś prognozował 1.3 nie wiem kogo ma na myśli bo czytam tu forum z racji ze bylem tu aktywnym akcjonariusze i zadnych takich prognoz nie widziałem może coś przeoczyłem. Zajadajcie sie miodem i cieszcie się wzrostami, miód już jest w sklepiku a wzrostów można się spodziewać praktycznie w każdej chwili. Mowie to ja, Wernyhora znowu miałem widzenia :-) przekazuje je i mowie do widzenia i zycze powodzenia.
Zobaczymy, ja widzę zakończenie korekty i wyjście z klina zniżkującego przy takiej hossie to powinna być następna fala wzrostów normalnie byłoby pokonanie poprzednich szczytów w przypadku Alty, chociaż wyrównanie czyli 4.3 Pisze czysto teoretycznie akcji nie mam i pragnienia posiadania tez nie mam jak będę chciał miód kupić to pójdę do sklepu nie będę tego robił za pośrednictwem dewelopera ;-))
Update 30% wzrostu to minimum co bedzie po wyjsciu z tej konsolidacji gorą 4.5-4.6 tyle powinno być co najmniej. Bywajcie, nie widze ze kogos tu cokolwiek interesuje to ja tez nie bede sie tu społecznie udzielał. pzdr
Będzie przełamanie kolejnych barier, 5-tkę miną ale co będzie dalej zależy od dźwigowe. Jeśli przyłączy się więcej chętnych to i zobaczymy poziomy sprzed lat 8-10zł.
Fundamentalnie sie zmienia. Nowy deweloper . nowe dwa budynki [ kilkadziesiat mieszkan } .Murapol tez pewnie ruszy z nowa kamienica , uruchamiaja sklep spozywczy tak ze zaczyna sie rozkrecac . efekt kuli sniezej . Kurs bedzie rosl jak rosnie liczba mieszkancow.
> Pisze czysto teoretycznie akcji nie mam i pragnienia posiadania tez nie mam > jak będę chciał miód kupić to pójdę do sklepu > nie będę tego robił za pośrednictwem dewelopera ;-)) > > Jakże słuszna była to decyzja, ponad dwa lata a tu nic się nie zmieniło. Wspolczuje utopionym w to bagienko na jeziorem:-(